Quantcast
Till salu inom: ”

pirra blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

20kvm lageryta i bostadsfastigheten på Hägerstensvägen 94 i gatuplan. Ej egen ingång utan gemensam huvudentré m övriga hg för att sedan nå till ens egna förråd. Alltså ej några trappor för att nå lagerutrymmet. Det går att köra fram bilen ända fram till fastighetens entré för att sedan till fots/m pirra totalt passera 3 dörrar för att nå detta lagerutrymme. Hyra: 2.500:-/månad (30.000:-/år) El samt värme ingår. Index tillkommer. Ingen moms utgår. Tillträde: Omgående Fast.äg. önskar ett sedvanligt 3årskontrakt med 9 månaders ömsesidig uppsägning. Dock kan även 1år m 3 månaders ömsesidig uppsägning diskuteras men ett längre avtal är att föredra.
Lokal i källarplan uthyres till privatpersoner eller företag. Lokalen är lämplig att använda som förråd, lager eller för arkivering. För at komma till lokalen går man in via gatuentrén på Roslagsgatan 27, sen en trappa ner till lokalen. Pirra kan användas. Max takhöjd: 3,45m Övrig takhöjd: 2,70m Längd: 6,20m Bredd: 3,85m Area: ca 24m2 Volym: ca 72m3 - Minst 1 års kontrakt(kan diskuteras) - 3 månaders ömsesidig uppsägning(kan diskuteras) - Värme ingår - Hyra: 2900kr/månad exklusive moms - Hyran betalas månads/kvartalsvis i förskott - Tillträde: Omgående Kontakt endast via mail, till en början. Gå in på vår hemsida för mer info om bostadsrättsföreningen: www.vilan10.se
Begagnad frys säljes. Det är en gammal men fungerande frys. Håller riktigt bra kyla. Den är tung. Hämtas på Mörbyhöjden i Danderyd, Stockholm. Vi bor på 9e våningen. Hissen går till 8e våningen, så den måste bäras en våning. Rekomenderas 2-4 personer med pirra och rymlig bil för smidig avtransport. Maila eller ring. Den som först kan komma och hämta den efter överenskommelse får köpa den.
OBS: gratis. Ikea-garderob bortskänkes till den som har möjlighet att hämta den under dagen/kvällen den 29/1. Köptes för ca fem år sedan, kostade då 899 kronor om minnet ej sviker. Minns inte namnet. Tre dörrar, klädhängarstång, ett antal hyllor, ett par lådor. Gott skick. OBS: garderoben är tung - vi kan montera bort dörrarna om så önskas, men den kräver likväl armkraft/pirra. Finns i Midsommarkransen.
Hej, säljer min tvättmaskin pga flytt. Köpte den på Elgiganten för 5 månader sedan och har knappt använt den, så den är fortfarande i nyskick! Efterssom det är en Miele så fungerar den som den ska och är byggd för att göra det i 20 år till. Modellen heter w1716 och var en av de dyrare modellerna med centrifug på hela 1600 varv/min. Det finns stor hiss och pirra här, kan även hjälpa till med lyft. Kan levereras mot en extra kostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.