Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar trollhättan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljuvliga tjejer i underbara färger finns till salu för seriöst intresserade. De har en renrasig Norsk Skogkattsmamma och en skogkkattskorsning (ej perser) till far, båda långhåriga. De är avmaskade och sköter lådan perfekt. Hundvana är de också då vi har flera stycken bl.a. en valp som leker med dem. Uppfödda på kvalitetsfoder och vaccinerade med första sprutan när de flyttar. De kan med fördel tingas mot handpenning redan nu, leverans vid 12v ålder. Fler bilder på kattungarna kan sändas vid intresse.
Det är med tungt hjärta som jag skriver denna annonsen då brist på tid tvingar mig till att försöka hitta ett nytt hem åt min katt Tindra. Hon är snart fyra år gammal och har alltid varit innekatt. Som du kan se på bilden så är hon helt vit med klara blåa ögon. Som dom flesta vita katter är hon döv, men det har inte varit något problem. Hon behöver komma till ett lungt och tryggt hem med mycket kärlek. För mer information så ring eller maila mig. Skickar med en bild på henne som kattunge också. Endast seriösa förfrågningar.
Två härliga smokefärgade pojkar söker strax sina nya hem. De är av skogiskorsning, mamman är renrasig Norsk Skogkatt. Båda föräldrarna är svartsilvertigré. Ungarna är uppfödda på kvalitetsfoder, är regelbundet avmaskade, använder lådan utan missöden och är hundvana. De har också fått sin första vacc. vid leverans, alternativt göres prisavdrag. Leverans vid 12 v ålder men kan tingas redan nu mot handpenning, denna återbetalas ej vid ånger. Fler bilder sändes gärna till seriöst intresserad! Maila eller ring för mer information.
Nu måste vi tyvärr hitta ett nytt hem åt våra små söta kattungar. Pga vi har katter sedan innan så blir det för många om vi ska behålla dessa två oxå. Dessa två hanar föddes den 10 mars och är nu 10 veckor gamla, så den 2 juni är dem klara för lämna mamman. Dem går på låda själva och äter fast föda. Dem är otroligt söta, roliga och mycket tillgivna. Vi vill ha seriösa köpare! Susanna & Johan
Av nio söta seriöst uppfödda blandrasungar finnes nu en ljusgrå hane med vita tecken kvar pga ett återbud! Han är leveransklar och 12 veckor den 11 juni. Kattungarna är uppfödda i hemmiljö vilket gjort dom mycket sociala och frimodiga. De är korsningar mellan Skogskatt och Huskatt. De är regelbundet avmaskade med Banminth och uppfödda på Royal Canin kattungemat. Välkommen att höra av Dig om du är intresserad av den som ännu finns kvar, den ljusgrå hanen med vita tecken på bilderna!