Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar tyresö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två ungkatter och tre kattungar söker ansvarsfulla och kärleksfulla hem. SIGGE(bild m två katter) är svartvit, ca 8mån kastr,vac, van vid hundar och mycket kelig. NIRAM(bild m två katter)är ca 8mån tabbytecknad, vac, kastr, van vid hundar, tam men ganska försiktig. POMPE är svartvit med "vita muchar" på nosen, tam och snart kastr, vac, ca 5,5 mån, van vid hundar. MIRRE är svartvit hona med smal vit strimma på nosen, ca 4mån, tam men ej klappbar, van vid hundar. DISEL är tabbytecknad, ca 4mån, tam men ej klappbar, van vid hundar. Katterna finns i ett av kattkommando syds stödhem. För mer info ring Anette kvällar efter 16.00 eller helger.
Nu är våra två underbart busiga kattungar redo att flytta hemifrån. Dom säljes helst tillsammans. Vana vid andra katter och barn. Mamma är siamesblanding och pappa är Norsk skogskatt. Dom blir 12 veckor den 11/4 och är då redo att flytta till sitt nya hem. Helst skulle vi se att ni hälsade på någon gång innan. Dom har fått sin första vaccinationsspruta och kommer behöva en till om 3 veckor. Dom är avmaskade och försäkrade. Försäkringen kostar 60 kr/katt/månad och tas över av nya ägaren. Nu lyssnar dom till namnen Lillan och Junior, dom kommer gärna skuttandes när man ropar och tigger efter gobitar. Äter med god aptit. Går på lådan utan problem. Pris 600 kr per katt
3 kattungar födda 13 april är redo att flytta tidigast 6 juli till nya, seriösa, kärleksfulla hem (ej sommarkatter). Mamma är hälften skogskatt och hälften huskatt. Alla ungar är vana vid barn och andra katter. De är rumsrena, mycket sociala och keliga :-) 1 gråvit hona 1 lånhårig, svart hane 1 svart, lätt mönstrad hona Vid leverans kommer kattungarna att vara vaccinerade (1 gång), avmaskade, veterinärbesiktigade och kloklippta. Pris: 800 (dvs självkostnadspris för veterinärbesök) Vid tingning lämnas 300 kr som ej lämnas tillbaka vid ånger. Resten betalas vid leverans. Kom gärna på besök och träffa de små charmtrollen!
Måste tyvärr omplacera en liten kattunge, hona på nästan 5 månader, endast på grund av allergi. Hennes mor är en långhårig skogkattsblandning. Hon har varit innekatt hela tiden, har blivit vaccinerad en gång samt är avmaskad. Tillbehör -bur, låda samt matskålar- följer med om så önskas. Maila med telefonnummer och berätta kort om din kattvana och hur katten skulle få det hos dig så svarar jag inom ett dygn om det känns aktuellt.
Det är inte med glädje jag har lagt in denna annons. Jag har neuropati (Nervsmärtor ) i benen och har fått svårt att hålla efter honom och passa honom för faror då han är nyfiken och väldigt lekfull. Han fyller 14 veckor den 9/10. Avmaskad och vaccinerad en gång. Den andra vaccination i vecka 43. ( Detta är ett måste ). Då jag har alla tillbehör kommer de med därav priset. Säljes endast till absolut djurvän. Skriv gärna och berätta lite om dig själv. Utegång för honom endast i sele och koppel tillsammans med dig.