Quantcast
Till salu inom: ”

kattunge bollnäs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har fyra små kattungar som snart vill flytta ifrån mamma. Två oranga, en hane och en hona, en spräcklig grå hona, och en "tigerrandig" hane. Jätte sociala och trevliga katter som gärna vill vara med. De är inte vana att vara ute, så de passar lika bra som inne katter, som ute katter! De är leveransklara i slutet av vecka 33, då de är 12 veckor. 100kr/katt (hemmet viktigare än priset.) Ring för mer info! :)
Smidig valphage i 8 sektioner. Varje sektion är ca 60 x 60 cm varav en har lucka med skjutregel. Ca 135 cm i diameter. Nättak i nylon medföljer och det gör hela konstruktionen stabil. Sektionerna monteras ihop med stänger som även kan förankras i marken. Går att bygga med ex endast 4 sektioner. Fungerade fint på köksgolvet då våra valpar var riktigt små och tiken ville vara ifred men ändå ha lite koll på småttingarna. Lämplig att ha med på resa, men även till mindre husdjur som kanin och kattunge. Endast kontakt via 070-207 13 69.
Nu är det bara denna lilla tjej som inte hittat något hem än. 12 veckor denna vecka (v. 40) och är alltså redo att flytta. Van vid andra katter och hundar. Avmaskad. Vill helst att hon ska kunna vara utomhus i nya hemmet också. Nås lättast på mail eller sms. Hör bara av dig om du är 100% intresserad. Har fått nog av folk som vill ha henne/ ska komma och kolla på henne och sen drar sig ur eller slutar höra av sig.
Jag har en kattunge som bara är 4 veckor än men han är till salu. Hans pappa är en gammal hederlig huskatt med toppen temperament mamman är en renrasig Ocicat med stamtavla. När killen är leveransklar i mitten på juni är han avmaskad 3gånger. Han kommer att vara chipmärkt och vaccinerad. Han växer upp med både hundar och andra katter. Jag kommer att ta ut en handpenning på 500kr när han blivit 6 veckor och det betalas inte tillbaka vid ånger resten betalas vid leverans. 2500kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan, här finns 3 st jättefina kattungar med underbar täckning. De har även extra tummar å de får väldigt stora framtassar! Dem är rumsrena och sociala, mest busig för tillfället. Van med barn och andra katter än deras mor. Ras, förmodligen skeppskatt tror jag det kallas. De är leveransklar 26 augusti då är dem 13 veckor och det låter lagomt! Enligt lag och regler så är priset 500kr. Så här med sätter jag priset enligt blockets regler. Vid mer info nås jag på telefon!:) Obs ute katter! Seriösa ringer!