Quantcast
Till salu inom: ”

kattunge skövde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för oss att flytta hemfrån. Vi föddes den 16 november 2010. Vi är avmaskade och väldigt duktiga för vi hittar till toaletten och matskålen. Mat är mycket gott så vi växer snabbt. Varje dag är ett äventyr så mycket bus blir det. När matte arbetar sover vi mest. Det handlar om två hanar och en hona. Katten som är mest vit är hane och av dom röda är en hona. Vill du ha en riktig kelegris så ring 0706-364862.
Ska nu sälja 3 långhåriga kattungar.. Dom är födda den 8 april 2011... Dom är leveransklara den 1 juli 2011 då dom är 12 veckor. Det är två stycken honkatter, 1 hannkatt. Hannkatten är den med vita breda randen i pannan. och dom är syskon.. Dom är väldigt långhåriga och fina.. Hör gärna av er och boka.. 200 kr för en katt. hannkatten - bokad honkatten den gråa - bokad Ring om du är intresserad: 0760617554, eller 0760772861...
kattungar, en gul hane, en randig hona med vit nos o mage. Ungarna är uppfödda ute, till ca 6e veckan, då vi hittade dem och tog in dem, de är därför ngt osäkra och behöver en snäll matte/husse. Helst ngn som vill ha båda, då just dessa två hänger ihop för de mesta! Dem är rumsrena och äter vanlig kattmat. nu är de ca 8 v. (lev klara vid 12 v.) Möjlighet att vara eller bo ute. Vuxen trefärgad vit-grå-gulrandig, klara jättefina färger. Jättesnäll och rar utekatt, får fina ungar!! Välkommen att ringa mig!
Måste tyvärr göra oss av med våra två supermysiga katter pga. allergi hos vår son. Lowis är 1 ½ år gammal, svart/gul spräcklig honkatt. PK är hennes kattunge, 7 månader gammal, långhårig gul hankatt. De är rumsrena, går på låda och gillar att vara utomhus. De älskar att mysa och att busa med varandra. Vi undrar om det finns någon som vill ta hand om våra kissar då vi tyvärr inte kan ha kvar dem längre.. Ring Karolin! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två super söta ragdoll blandningar, tjejer på 9månader (syskon) innekatter behöver akut nytt hem pga allergi! Födda 1/8-12 Vaccinerade Chipade Steriliserade Ej stamtavla Försäkrade (obs skrivs över på nya ägaren efter köp) Vid köp ingår alla tillbehör som kan tänkabehövas så som. Kattmat, matskålar, låda, kattsand, klösbrädor 1stor och två lite mindre, säng, borste/kam, leksaker, transportbur m.m. Då vi gärna inte vill skilja på dem så säljs dem helst tillsammans, undantagsfall var för sig. Bailey - Högst upp på bilden Tifa -längst ner på bilden Mvh Victoria