Quantcast
Till salu inom: ”

keeshond säljes

F
F
Keeshond
F

Tidigare annonser till salu

finsk lapphund och keeshond valpar väntas 17 april. tiken är finsk lapphund och hanen är keeshond. båda föräldrarna är lugna och snälla familjehundar, riktiga kelgrisar. vill ni vara med från början när dessa dunbollar kommer till världen? tänkt pris är 6000kr och varav 1000 är tingningsavgift. ring eller maila 0738472700 . ps ni kan även följa valparnas utveckling på tikens blogg heidiochaslan.blogspot.com . valparna säljs först när dem är 8 veckor och säljes med blockets regler. Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr och registreras i jordbruksverket.
Nu är det två valpar kvar en tik och en hane. Dom föddes den 1/4 i en kull på 9valpar. Valparna är mycket sociala och växer upp mitt i familjen med barn, andra hundar och katter. Keeshonden är en mycket lättlärd hund som gillar att få vara med familjen. Kan användas till agility, rallylydnad och lydnad och spår eller som sällskaps hund. Valparna säljs vid tidigast 8 veckors ålder och vid leverans är dom reg i SKK, chip, vacc,avmaskade 3ggr, veterinär besiktade och har en 3årig dolda fel försäkring vid leverans har valpen med sig en valplåda med stamtavla, info mapp, mat, leksak och snuttefilt med mammas doft. Om ni undrar mer ring/maila Karin på Cavalkeesens kennel.
Nu måste jag sälja mina två älsklingar pga mitt jobb. Hundarna är en tik och en hane, 2 och 4 år gamla. Båda hundarna har stammtavla. Hundarna säljs tillsammans alltså går det inte att köpa bara en. Dom älskar långa promenader och allt som gör att dom är aktiva. Dom är självklart rumsrena och älskar att mysa. Hemmet är självklart viktigare än pengarna Låter det intressant kan ni mejla eller ringa mig för vidare information. Jag jobbar mellan 10-19 vardagar men självklart försöker jag svara så gott jag kan.
Pga oseriös köpare, har vi lilla Skrållan till salu igen. En underbar lite valp, som är mycket lyhörd, kommer på inkallning, rumsren till 99%, van vid olika hundar, katter, kaniner och barn. Delbetalning går ev. att lösa. Ras: Keeshond Ålder: 19 veckor Chippad: Ja Dolda fel försäkrad: 3 år Stamtavla: Ja Vaccinerad: Ja m.m Både mamman och pappan finns att se hos oss! För mer info kontakta oss via mejl/telefon. Handpenning: 1000kr (återfås ej vid ånger) Är du nyfiken på lilla skrållan? Tveka inte, utan kontakta oss, Skrållan väntar sååå...
Hej! Jag är en glad och pigg keeshond hane på 3 år, som söker fodervärd/familj. Jag gillar att busa och hänga med på äventyr. Älskar att springa i full fart, känna gräset under mina tassar och vinden i min tjocka päls. Jag är van med barn i alla åldrar och att vara ensam hund. Jag är kastrerad och enligt min husse är min ras envis, hoppig och skällig. Min husse har tyvärr inte tid för mig just nu och därför söker jag en fodervärd/familj. Ring: 0706126492 om ni är intressared av mig