Quantcast
Till salu inom: ”

keeshond tik5år omplaceras allergi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Katten Milton är 1 år gammal och måste nu omplaceras eftersom min sambo är allergisk. Milton är ofta ute på äventyr vilket han älskar, så vore väldigt bra om han kunde försätta vara utekatt eftersom det är något han älskar! Jag skulle vilja att han kom till någon på landet eller nära skog så han får springa av sig ordentligt! Milton är väldigt social och glad katt. När han inte är ute och springer vill han väldigt gärna kela och sova på något mjukt. Han kommer bra överens med barn som vill leka med hans leksaker tillsammans med honom! Han skulle tycka det vore roligt om det finns yttligare en katt i familjen men är inget krav! Milton är kastrerad och id-märkt!
Smulan drygt 1 år som nyligen kastrerats och vaccinerats. Måste omplaceras pga av att vår yngsta har testats positivt för allergi. Hon har precis fött upp en kull med 5 kattungar. Smulan har varit både inne och ute. Barnen vill att Smulan även i fortsättningen skall få vara både ute och inne. Mycket fint tabby tecknad katt med ett mysigt och trevligt sätt.
Med stor sorg att omplacera våran älsklings Findus. Han är van vid katter och hundar och barn. Men trivs inte att bo inomhus eller i lägenhet. Vill komma till en kärleksfull familj som kan ta hand om honom och som bor i hus radhus eller på landet, det är jätte viktigt. Han är en underbar kärleksfull rolig katt. Älskar att ligga i knät känna närhet och gosa. Dricker gärna vatten ur kranen . Finns det nån som vill ta hand om våran älskling. Ni får gärna komma och hälsa på oss. Findus är 1 år gammal och är en blandras av skogskatt perser och chinchilla. Priset går och diskutera huvudsaken är att han kommer till en kärleksfull familj / par eller nån som är stor djurvän.
Nu tvingas vi tyvärr göra oss av med vår älskade kille Buddah pga allergi. Vi köpte honom som kattunge och idag är han snart 2år. Buddah är registrerad i Sverak och har stamtavla. Han är även chippad och vaccinerad. Han vetrinärbesiktades som kattunge, hälsa utan anmärkning. Kastrerad kring 6mån ålder. Alla papper finns att få med. Han är en innekatt men sitter gärna ute på balkongen på somrarna. Han älskar att bli kliad och pratar mycket. Så klart är han rumsren. Hon är försäkrad i Agria, inkl. livförsäkring. Den nya ägaren får ta över försäkringen vid köp. Vid köp får ni med, transportbur, kvarvarande kattsand och mat, matskålar, sandlåda samt klösmöbel. Vid seriöst intresse, kontakta mig via mail. Fler bilder kan skickas.
Jag måste nu omplacera min ögonsten Missan pga allergi. En steriliserad hon katt på 4 år , hon är jätte mysig och kelar mer än gärna. Hon tycker om att vara ute ibland men är helst inne. Hon går inte så bra ihop med andra djur.. Ett bra boende är viktigast! Och ser helst att hon kommer till ett ställe på landet där hon kan vara ute. Alla hennes tillbehör medföljer.