Quantcast
Till salu inom: ”

kindle blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

ZTE Light V9 Surfplatta Olåst, Wifi & 3G, 8GB inköpt i maj 2011 Android 2.1, 8GB SD kort, 7" skärm, GPS etc. Använd ett par veckor, i nyskick, (anonymt) garantibevis från Telia från Maj 2011 medföljer. Plattan fungerar som en vanlig android telefon, du kan installera t.ex: Kindle & Skype & hundratusentals appar till från android market, för att ringa & surfa på den via GSM/3G krävs ett simkort som inte ingår, surfa via wifi funkar givetvis utan simkort Säljes för 1500 och inte lägre, för då går den till en kompis istället.
Säljer min gråa Amazon Kindle som jag inte använder längre. Den är superfräsch och kommer i ett svart läderfodral för optimalt skydd. För den som gillar att läsa elektroniska böcker är Amazon Kindle det bästa du kan ha. Perfekt för den långa flygresan, bilresan eller bara sitta hemma och läsa. Nås enklast via mail, bifoga gärna ditt nummer så ringer jag upp. Köpt i USA. Har ej kvitto eller laddare (slarvat bort laddaren)
Amazon kindle keyboard 3g inkl. case - 950kr Laddaren är från USA men du får en konverter att ladda i Sverige/Europa. Ca: 50-tal böcker medföljer och med ett Amazon konto kan du köpa fler böcker och ladda ner trådlöst eller via Wi-Fi. Kan hämtas i Solna och varan finns kvar så länge annons är ute. Kan även posta i Sverige via Blocket säkert köp. Köparen står för frakt. Maila så ringer jag upp. Mvh, Alex
Har 2 st vita Amazon Kindle 2 (2nd Generation) till salu. Denna Kindle kom ut 2009 och är uppföljaren till den klassiska. Här nedan kan ni läsa mer om specifikationer ang kindlen. http://lasplattan.se/e-boklasare/amazon-kindle-2/ Har inget kvitto eller laddare då dessa har något år på nacken och sånt är dessvärre bort tappade. 1 st 700:- eller båda för 1100:- Finns att hämta i Sigtuna/Märsta.
Läs böcker i en läsplatta. Du får rum med ca 3000 böcker! Batteritiden är ca 2 månader. Läsbarheten är mycket behaglig för ögonen. Allt går att justera efter dina behov. Den har WIFI och du kan hämta böcker direkt från Kindle/Amazon. Du kan även ladda ner böcker i olika format och läsa dem i Kindlen. Den är ca 6 månader gammal och du får med ett smidigt och ett riktigt snyggt läderfodral. Jag säljer den då jag föredrar hörböcker. Läs mer på http://www.techradar.com/reviews/gadgets/portable-video/portable-media-players-recorders/kindle-touch-1077126/review/1#articleContent