Quantcast
Till salu inom: ”

kitchenaid blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Maskinerna är använda endast några gånger och säljes tillsammans med en transformator då dom är inköpta i USA under 2011. Måst tyvärr sälja dessa då dom tar för stor plats i vårt lilla kök. Nypris i Sverige från vänster till höger: Kaffebryggare: 2000 SEK (1200 SEK) Mixer: 2975 SEK (2000 SEK) Matberedare: 4995 SEK (3500 SEK) Transformator: 900 SEK (500 SEK) http://www.verner-verner.se/product/SEB-770ENK/ http://www.verner-verner.se/product/SEB-BEOB3/ Allt slumpas för 4500 SEK eller separat de priser som står inom parentes.
Säljer en helt ny KitchenAid Raviolimaskin pga felköp. Gör din egen ravioli! Detta tillbehör låter dig på ett smidigt sätt göra din egna ravioli med din favoritfyllning, ost, spenat, fläsk eller köttfärs allt efter eget tycke och smak. Tillverkad i rostfritt stål. Levereras med fyllningsskopa och rengöringsborste. Artikelnummer: krav Läs mer om produkter här: http://www.kitchenaid.com/shop/-%5BKRAV%5D-400107/KRAV/ Nypris: 1999:- Mitt pris: 1000:- Garanti och kvitto finns givetvis.
Nästa ny matberedare. Nypris ca. 3500 kr. Matberedaren har en 2,8 liters arbetsskål samt en 950 ml miniskål med skärkniv, och som är smidiga och perfekta för allehanda former av matberedning. Matberedaren har dubbla inmatningsrör, varav en är extrabred och rymmer större mängd mat. Du kan också snabbt och enkelt blanda ingredienser med universalkniven i rostfritt stål. Maskinen är robust, stabil och hållbar med press-gjuten metallkonstruktion, och med en tystgående, högeffektiv induktionsmotor på 650 W. Designen är mjukt rundad med inbäddad och lättskött kontroll-panel, och som är lättare att rengöra.
Hej! Vi har nyligen fått denna vita blender från kitchenaid i present av vänner. Den är jättefin, men vi har redan en blender. Vi har öppnat kartongen för att se att rätt produkt ligger i- men vi har aldrig använt den. I butik är nypris 2999. Den är alltså i samma skick som i butik. Till denna modell följer det förutom glaskannan (1.5L) även med en plastkanna på 0.75 L. Priset går inte att diskutera. Prutat och klart.
Hej! Säljer nu min Kitchenaid Classic i färgen vit. Köpte den för ca 2 månader sedan, innan dess har den haft en annan ägare som bara hade testat den ett fåtal ggr. Aldrig använd utav mig då jag aldrig kom igång med bakandet;) Den är köpt i USA och alla papper och kvitton finns. Levereras i originalkartong med alla tillbehör. Jag skickar även med adaptern så den fungerar i våra svenska uttag. För 2 månader sedan betalde jag 3400:- den är din för 2500:-)