Quantcast
Till salu inom: ”

kläder till kinesisk nakenhund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kläder

Linköping
Bolero

Ljungby
Ny klänning

Ljungby
Spetsklänning

Ljungby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan har en kinesisk nakenhund en tik vid namn Bella som vi med sorg i hjärtat beslutat oss för att sälja! vi ska få oväntad tillökning i familjen samt att vi har en hund sen tidigare som föredrar att vara ensam hund i familjen...! Bella är nio månader väldigt glad hund kan vara lite osäker i början men vinner man hennes förtroende är hon en evigt trogen!Hon älskar att gosa och ligger gärna i knä eller tätt intill, hon har en jätte bra stamtavla som givetvis också med följer det gör även hennes kläder ,skor,transportbur,filtar,matskål mm Bella är registrerad i skk och jordbruksverket chipad i nacken har fått alla vaccenationer och är vet besiktad sen förr.Bella är van med andra hundar,barn och katter det är väldigt viktigt för oss att hon får ett bra liv dit hon kommer mejla och berätta om er själva eller ring! fler bilder kan även skickas!Mvh Ida och Daniel
Det här är Elvis, han är 15 veckor gammal. Hans mamma är kinesisk nakenhund och hans pappa är chihuahua. Jag har haft honom sen han var 8 veckor så det värker i hjärtat att behöva sälja honom men pga ändrade familjeförhållanden kan jag inte ha honom kvar. Han är vaccinerad 2 grr och avmaskad, är nästan rumsren och kan vanliga kommandon. Van vid katt. Han får med sig leksaker, kläder, koppel/halsband, säng, lite mat och papper på att han är registrerad. Jag vill att han kommer till ett bra hem så skriv eller ring och berätta om dig själv, och har du frågor så hör av dig. Anna
Måste nu tyvärr göra mig av med min ögonsten pga att jag blivit ensamstående mamma med en 6 mån baby, så tiden saknas. Han är blandning mellan Kinesisk nakenhund och pickingnese. Han blir ett år den 2 Sep, han är en liten hund men låter som en stor vakthund om han vill. Han är mycket familje kär och är van vid barn och katter. Han har en dunderskön personlighet och tycker om att vara nära och vara med. Ligger gärna med i sängen under ett eget täcke men man vet aldrig när man får påhällsning av honom under natten. Ser gärna att han kommer till någon som har tiden för honom. Vid försäljningen medföljer allt godis och leksaker han har. Sele och två koppel, mat mm. Har en del kläder till honom men då till kommer en kostnad på 500 kr. Ordinarie värde ca 1300 kr. Han är chippad och är registrerad på jordbruksverket. Saknar ni någon info så ring.
En liten Kinesisk nakenhund tik 2 år gammal söker ett livlångt hem hos dig som vill ha en liten hund till sällskap och som älskar att ligga i knä och mysa,Hon sover helst under täcket där det är varmt och skönt:) Hon är en liten cirkusdam som älskar att göra konster såsom att dansa m,m Hon väger ca 4 kg. Renrasig Vaccinerad och chipmärkt i Jordbruksverket. Fungerar bra med andra djur men vill helst bo själv då hon vill vara mittpunkten och prinsessan. En massa tillbehör medföljer kläder och täcken. Pris 4000kr. Endast mailsvar!
Nu måste min älskade lilla prinsessa Bella tyvärr flytta... Bella är en blandning mellan chihuahua, kinesisk nakenhund och tibetansk spaniel. Hon ser ut som en lite större chihuahua. Hon är ca 5 år gammal och inte kastrerad. Hon väger ca 3-4 kilo. Hon är världens mysigaste hund, vill följa med överallt, sova nära i sängen och älskar att åka bil. Hon går inte så bra ihop med andra hundar i början. Men hon skulle gärna bo med en liten hundkompis, helst hane. Jag tror det skulle vara bra för henne. Dock inget måste. Hon älskar att få uppmärksamhet. Hon vaktar väldigt mycket och tycker inte om när människor slåss! Bella ska komma till ett lugnt hem, på landet eller lägenhet spelar ingen roll bara det finns närhet till natur. Hon kan dock inte gå löst. Hon ska inte behöva flytta igen, så man måste veta vad man ger sig in på, det är ett stort ansvar. Hon klarar att vara ensam hemma 4-5 timmar. Hon är helt rumsren. Alla hennes saker följer med. Det är bland annat mat, korg, koppel, lite kläder, hennes gosedjur m.m. Skriv ett mail, skicka ett sms eller ring om intresse finns. Om jag inte svarar på telefon så lämna ett meddelande. Pris kan diskuteras.