Till salu inom

"kinesisk nakenhund omplacering säljes"

Igår

Omplacering

1 500 kr
Blocket.se
Tjörn
Igår

Omplacering av katter

1 300 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Katt säljes

3 000 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Omplacering

500 kr
Blocket.se
Igår

Katt Oskar 1 år

500 kr
Blocket.se
2 dagar

Omplacering av katt

2 000 kr
Blocket.se
Växjö
2 dagar

Snälla gosiga Berra

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Dalmatiner omplacering

12 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Värmlands län

Chinese crested för omplacering / foder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Jag har en kinesisk nakenhund hane - och älskar honom och talare enbart värmt om honom En god vän av meg söker en tik kinesisk nakenhund/chinese crested som skal omplaceres eller settes bort på fòder. Gör uppmärksom på at vi inte ska använde dom til avl eller utställning - enbart som familjhund. Min vän som ogckså bor i Värmland är mycket hundevant, och på grund av trafikkskade är hon hemma på heltid. Hun har mann og stora barn, bor på gård og jeg vet at hunden vil få det veldig godt. På grund av at hun inte er i arbete är ekonomien dårlig og det er grunden til at jag nu hjelper henne att söka enten omplacering eller en som skal på fòder. Det er viktig at det er en tik, då hennes grannar har tikar. Jag hjälper henne då hennes dator är krasj. Vi har redan blivit kontaktat av "omplassering av valp mot frakt 2300.-" och är inte interessert av sådane erbjudande.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Arvika

Chihuahua/Nakenhund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
OMPLACERING Ras. Chihuahua/Kinesisk nakenhund Ålder. 3år i april. Kön. Kastrerad Hane Pris. 1000kr Paco liten blandraskille ca 1.5kg (helt naturligt naken) som älskar sommar sol och värme, van vid andra hundar stora som små, kan dock va osäker till en början mot vissa människor, passar därför inte till familj med små barn. Ett litet energiknippe som älskar fart och fläkt, men samtidigt behöver lugn då han lätt kan stressa och skälla i lägenhet. Vaccinerad chipmärkt och reggad i jordbruksverket. (lånad mail) Intresserad? Ring 070-2337462
1 000 kr
Blocket.se

Chihuahua Omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Våran Chihuahua Maja 1 år, måste flytta, då hon inte accepterar våran bebis i familjen. Majas pappa är renrasig chihuahua och mamma är chi/kinesisk nakenhund. Maja ser ut som en chihuahua dock. Vi söker ett hem till henne där det Inte finns småbarn. Maja är go och kelig, när man vunnit hennes hjärta. Hör av dig via mail i första hand om du tror att du har rätt hem för Maja. Endast Seriösa hör av sig!
4 000 kr
Blocket.se

Nakenhund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker en Kinesisk nakenhund eller en mindre blandras för omplacering. Bör vara van vid barn/ungdomar (ej småbarn), andra hundar samt katter. Vi har en äldre kastrerad blandrasherre hemma. Vår nya älskling bör även vara van vid att åka bil, eftersom vi gärna tar hund med oss. Inga fantasipriser. Vi erbjuder ett kärleksfullt hem med massor av kärlek.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj