Quantcast
Till salu inom: ”

kinesisk nakenhund omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en kinesisk nakenhund hane - och älskar honom och talare enbart värmt om honom En god vän av meg söker en tik kinesisknakenhund/chinese crested som skal omplaceres eller settes bort på fòder. Gör uppmärksom på at vi inte ska använde dom til avl eller utställning - enbart som familjhund. Min vän som ogckså bor i Värmland är mycket hundevant, och på grund av trafikkskade är hon hemma på heltid. Hun har mann og stora barn, bor på gård og jeg vet at hunden vil få det veldig godt. På grund av at hun inte er i arbete är ekonomien dårlig og det er grunden til at jag nu hjelper henne att söka enten omplacering eller en som skal på fòder. Det er viktig at det er en tik, då hennes grannar har tikar. Jag hjälper henne då hennes dator är krasj. Vi har redan blivit kontaktat av "omplassering av valp mot frakt 2300.-" och är inte interessert av sådane erbjudande.
OMPLACERING Ras. Chihuahua/Kinesisk nakenhund Ålder. 3år i april. Kön. Kastrerad Hane Pris. 1000kr Paco liten blandraskille ca 1.5kg (helt naturligt naken) som älskar sommar sol och värme, van vid andra hundar stora som små, kan dock va osäker till en början mot vissa människor, passar därför inte till familj med små barn. Ett litet energiknippe som älskar fart och fläkt, men samtidigt behöver lugn då han lätt kan stressa och skälla i lägenhet. Vaccinerad chipmärkt och reggad i jordbruksverket. (lånad mail) Intresserad? Ring 070-2337462
Våran Chihuahua Maja 1 år, måste flytta, då hon inte accepterar våran bebis i familjen. Majas pappa är renrasig chihuahua och mamma är chi/kinesisk nakenhund. Maja ser ut som en chihuahua dock. Vi söker ett hem till henne där det Inte finns småbarn. Maja är go och kelig, när man vunnit hennes hjärta. Hör av dig via mail i första hand om du tror att du har rätt hem för Maja. Endast Seriösa hör av sig!
Söker en Kinesisk nakenhund eller en mindre blandras för omplacering. Bör vara van vid barn/ungdomar (ej småbarn), andra hundar samt katter. Vi har en äldre kastrerad blandrasherre hemma. Vår nya älskling bör även vara van vid att åka bil, eftersom vi gärna tar hund med oss. Inga fantasipriser. Vi erbjuder ett kärleksfullt hem med massor av kärlek.