Allt till salu inom "klösträd"

Sortering:
klösträd
Östersund
Idag

klösträd Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Bengalhona
Västerås
Idag

Bengalhona

5 000 kr
Blocket.se
Klösträd
Halmstad
Idag

Klösträd Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Söker nytt hem
Huddinge
Igår

Söker nytt hem Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Klösträd
Eslöv
3 dagar

Klösträd Visa liknande

800 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 18

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Västmanlands län

Klösträd & övriga kattillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Är i behov av alla sorters kattillbehör. Klösträd, transportboxar, kattlådor osv. Om du haft/har katt och vill bli av med något, hör av dig. Jag kommer och hämtar. Jag tar gärna emot gamla saker ni vill bli av med samtidigt som jag även är beredd att betala för era saker. Hör av er!!! Jag är intresserad av allt gällande katter! Jag ska snart få en unge och vill ge den bästa möjliga hem och jag lägger därför ut denna annons. Kanske har ni själva ägt en katt och har ett klösträd som står och skräpar. Ring mig och jag tar det för en symbolisk summa!
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kungsholmen

Världens mysigaste katt söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi måste omplacera vår älskade katt. Hon älskar att gosa och är väldigt social. Hon vill alltid vara nära och älskar att ligga i famnen mysa. Hon är en en pigg och glad katt som även gillar att leka. Älskar att springa omkring o jaga en boll. Hon är 4år, kastrerad. Vi vill att hon kommer till ett lungt och tryggt hem. Där man har tid för henne. Ni får med allt som är hennes. Som kattlåda, transportbur, stort klösträd, matskål och även en påse mat. Så skriv gärna ett par rader om er och fråga gärna om det är nått mer ni vill veta.
100 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Östermalm

Klösträd klöstolpe kattträd klöspelare klätte

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Har kommit över ett litet lager med klösträd. Dessa är helt fabriksnya, omonterade och skickas direkt hem till dig. Har 4 olika sorters. 1500kr 1200kr 1000kr 700kr Frakten ligger med i priset. måtten: 60x60x255 167x107x62 124 x 66 x 60 70x44x33 Sms eller e-mail (pga småbarn)
700 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östersund

Katter söker nytt boende omgående

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har två goa honkatter som behöver nytt permanent (alternativt fodervärd i 10mån) boende pga flytt till annat land. Dom är 3 samt 4 år och kastrerade och öronmärkta. Dom är innekatter men ser gärna att dom kommer till ett boende där dom kan vara utekatter. Väljer man att ta hand om tjejerna så får man med en klätterställning/klösträd, kattlåda och en bärväska. Önskvärt är att du har haft katt tidigare. Är du intresserad hör då av dig till oss på 0702739333 eller maila //Martin och Gunilla
100 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Sollentuna

Klösträd

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu ska vi sälja vårat klösträd/kattträd som vi har haft i 2 år. Klösträdet är ett hörn träd och når upp till taket. Katterna har inte använt den på några månader. Så just nu står den bara och samlar damm. Nypris för den var 1000 kr men med tanke på att katterna ändå har använt den väl så säljs den för 200 kr. Lite av repet är nedklöst. Skicka mejl vid intresse
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj