Quantcast
Till salu inom: ”

klösträd blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi måste nu tyvärr göra oss av med våra fina ettåriga katthonor. De är väldigt keliga och sällskapliga. De är vana vid barn och hundar, och man kan lyfta dem, bära dem hur som helst utan att de gör en fluga förnär. de är vana att bli badade och kloklippta. de är nu innekatter och trivs med det men de hade nog stormtrivts som utekatter också. Vi ser helst att de kommer tillsammans då de är välidgt tajta. all utrustning medföljer så som kattlåda, klosax, leksaker, klösträd ( 2 stycken), matskålar och 15 kg kattmat. Hör av er och berätta mer om er själva! Symbolisk summa.
Nu har mina katter flyttat, så nu behöver jag bli av med följande prylar: Klösträd(stort, bra skick) Nypris 2 499kr Transportbur, nypris 349kr Kattlåda med lucka och filter, nypris 399kr 2st Rensspadar, nypris 25-50kr Borste, nypris 99kr Schampo, nypris 99kr Klosax, nypris 89kr 2st Matskålar, nypris 50kr Kan hända att jag glömt något. dvs allt du behöver för dina katter. Så istället för ca 3700-4200kr betalar du bara 1750kr, det är väl bra? Pågrund av att jag har fått jobb utomlands så är jag i AKUT behov av att sälja alla prylar och vid snabb affär blir priset lite billigare.
hej. har nu insett att vi måste ge våran älskade katt ett nytt hem där det finns en katt kompis och mer kärlek än vad vi kan ge. Han är så ledsen och trivs inte alls utan en kompis så han måste få ett nytt hem så fort som möjligt hos en djurvän. han är precis 1 år fyllda och är 50% birma. okastrerad. han vill gärna ha möjligheten att få gå ut lite. kattlåda, matskål och litet klösträd med ett krypin följer med om så önskas Priset kan vi diskutera..det viktigaste är ett bra hem som kan ge honom massor av kärlek då han är världens kjelkatt.
Chiquita söker ett nytt hem pga ändrade boende- och familjeförhållanden. Chiquita är en kattdam på 5,5år som är steriliserad, öronmärkt och vaccinerad årligen. Hon vill kunna vara ute igen och komma till en familj som har tid att gosa lite med henne. Hon är väldigt social och är gärna där du är, även när man är ute. Alla tillbehör medföljer ( kattlåda, klösträd, transportbur, leksaker m.m ) Har du ett kärleksfullt nytt hem till min kisse?
Vi måste tyvärr göra oss av med våra små tjejer pga allergi i familjen. 2 st sköldpaddsfärgade tjejer som är födda 11 februari. Dom är sociala, keliga, busiga, och väldigt roliga. Vi ser gärna att dom kommer någonstans där dom får vara utekatter då dom älskar att vara ute på våran ballkong. Dom får med sig låda, mat, klosax, leksaker, klösträd, kattsand och en liten bädd. OBS! dom säljs som ett par, ej var för sig!!!!!