Quantcast
Till salu inom: ”

klarinett blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag heter Lydia Holmlund och ska till hösten studera musik vid Ingesunds Musikhögskola. Jag behöver därför en lägenhet under ett år, möblerad eller omöblerad. Jag ska studera klassisk musik, och mina instrument är klarinett och harpa, så jag kanske kommer att behöva öva hemma ibland. Jag är rökfri och väldigt städad av mig. Jag kan också tänka mig att dela en större lägenhet med andra studenter. Hoppas att få höra från er!
Begagnad Skolklarinett av märket HSINGHAI. Vet inte så mycket om den då det bara var av intresse som den blev min. Men jag antar att det är en vanlig skolklarinett. Intresset har sedan några år falnat så nu vill jag sälja den till någon som verkligen har nytta av den. Den är nästan komplett. Det enda som saknas är en rengöringstrasa och medel att smörja korken med. Går inte ner till halva priset, men kan tänka mig att gå ner till ca 700 kr plus frakt! Jag nås på mobilen: 0735890011 eller mailen.
Hej! Vill du hjälpa mig med mitt första egna boende? Jag är en social, trevlig och skötsam 19-årig tjej som till hösten ska studera ett år klassisk musik på Ingesunds musikhögskola. Mitt instrument är klarinett. Jag kommer mestadels att kunna öva på skolan, men ibland spela hemma, men självklart på rimliga tider. Jag behöver bostad from. den 22 aug, då jag börjar min utbildning. Ser framemot att få höra från er!
Ett lätt och behändigt pianodragspel av märket Corelli. Italienskt. 34 tangenter och 80 bas. 2-körigt med klarinett och basson-stämma. Helrenoverat och uppstämt. ( Mycket välvårdat) Säljes med garanti. Välkommen och prova bland annat detta dragspel ur mitt sortiment i butiken och verkstan. Öppettider: Fredagar Kl: 12.00-18.00 samt Lördagar Kl: 12.00-16.00 Med Vänliga Hälsningar: Erik Simons Stockholms Dragspelsservice AB Färjestadsv. 10 168 51 BROMMA ( vid Ängbyplan) Tel: 9730-977887 VÄLKOMNA!
Hej! säljer nu min Thibouville freres ivry klarinett pga nya instrumentköp. servad och omhändertagen i göteborg för ett par år sedan, då byttes en hel del klaffar samt kork på samtliga delar. sen dess knappt spelad på, men alltid underhållen emellanåt. inga repor/skador säljes med tillhörande väska och lite småplock som korkfett, 1 extra munstycke etc pris: någonstans kring 4/4500kr men ring så kan vi diskutera! Med vänlig hälsning, Lukas