Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga brytstugan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

pris: 130000kr boyta: 39,5m² antal rum: 2 stora, 2 små tomtyta 400m² kolonistuga med två små rum, två stora rum varav ett rum är ett kombinerat rum med köksdel(kyl/frys). Stugan är isolerad. I stugan är det indraget el, vatten, tele och även antenn till tv indraget. Det finns en uteplats och verktygsbod där allt medföljer. Tomten är på 400m² med fruktträd o dylikt. Tomten gränsar till en gräsplan med en liten lekplats. närliggande gemensamma toaletter. OBS! Ägaren måste vara skriven i helsingborgs kommun. Mejla mig om intresse eller ring mig. jag säljer kolonistugan för mina farföräldrar.
Stuga byggt som ett sommarhus med vinterisolering. Belägen på Brytstugans koloniområde nära stadens centrum. Tomten är ca. 400m2. Boytan är på 40 m2 fördelat på 2 rum, kök, klädkammare och toalettrum. Under köket finns en liten matkällare, dessutom finns förvaringsvind och redskapsbod. I köket finns spis, kyl och frys. El och vatten är indraget. På området finns toaletter och duschar nära stugan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har flyttat och tänker därför sälja vår koloni innan vårsäsongen. Pris: 58 000 kr eller lägg ett bud. Stuga med 2 mindre rum och pentry med två gasolplattor. Stugan är på 20 kvm. Trädgården är stor, 405 kvm, med god plats för utomhusaktiviteter samt insynsskyddad uteplats. Idag finns det flera äppelträd, vinbärsbuske, rabarber, hösthallon, vindruvor, odlingslott och ett antal rabatter på tomten. Trädgården blir lummig och vacker från vår till höst. Utomhusvask med vatten. Ej el. Arrendeavgift: ca. 4100 kr/år.
Stuga 40kvm,kök,sovrum,veranda,el,vatten(+varmvatten),trägårdsland med bla vindruvor.
Kolonilott, 2 rum med kök, stor hörntomt på cirka 500 kvadratmeter. Många äppleträd, hallon, jordgubbar och vinbärsbuskar. Uterum och nära till gemensamma toaletter. Indraget vatten och el, relativt ny spis med fyra plattor och ugn, kylskåp med frysfack. Möbler och inventarier ingår i köpet, liksom trädgårdsredskap och verktyg. Köparen måste bo i Helsingborgs kommun!