Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga fyrby koloniområde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min pärla. Det är en mycket fin och mysig kolonistuga med en boyta på ca 30 kvm med kök, sovrum, vardagsrum, och en större garderob. Vardagsrum och sovrum är nymålat och nytapetserat. I huset finns varmvattenberedare, kyl, frys, samt flertalet möbler och köksredskap som ingår i köpet. Fasad och fönster på den äldre delen av huset målades om i somras (2013). Altan under tak, ca 7 kvm. Förråd med diverse redskap inklusive elgräsklippare. Trädgården är på ca 400 kvm, det finns ett grönsaksland, hallonbuskar, krusbär, svarta- och rödavinbär och två äppleträd, mycket god skörd av både frukt och bär under 2013. Koloniområdet är ett väldigt trevligt område att tillbringa sin lediga tid på. Fyrby koloniförening är en ordnad förening med många aktiviteter att erbjuda under sommaren b la midsommarfirande, barnensdag, loppis och lycktfest. Fler bilder finns och kan mailas vid intresse.
Stuga på 25 kvm med liten veranda och lekstuga. El,vatten,spis,kyl med stort frysfack Lättskött hörntomt om 460 kvm. Säljes i befintligt skick 98 000 eller högstbjudande. Christina Zetterberg Tel:0708 985875
Nu säljer vi vår kolonistuga med underbar stor hörntomt på Norrköpings äldsta koloniområde Fyrby. Tomten ligger allra närmast grindarna och parkeringen, precis bakom rondellen vid nya pizzahut. Väldigt lättillgänglig, nära stan och 3:ans spårvagn. Stugan är 2 rum och kök (plus sovalkov för extra gäst/barnsäng), smart fördelad på 30 kvm. Utöver det finns en inbyggd altan med infravärme i taket. Här finns plats för matbord, soffa eller vad man nu vill. Kök med kommunalt vatten och egen varmvattenberedare. Spis med 3 plattor och nyare kyl och frys (allt följer med). Sovrum med panel och boråstapeten Bohéme. Utgång från sovrummet till uterummet. Tvättdel i anslutning till köket med tvättställ och dusch. Friggebod med egen nyare mulltoalett och förråd. I övrigt finns koloniområdets gemensamma duschar och toaletter tillgängliga. Tomten är 415 kvm och hyser lummiga buskar, äppelträd (både nya och gamla), rabarber, hallonland, tulpaner i alla färger, snödroppar, scilla, Austinrosor, perowskia, riddarsporrar och annat smått och gott! Pallkragar på ben för behändig odling av sallat, diverse trädgårdsredskap, trimmer, eldriven gräsklippare mm följer också med. Säljes på grund av flytt till annan kommun. 225 000 kr eller högstbjudande. Ibland kan vi ka lite svårt att svara i mobilen när vi jobbar men skicka då gärna ett sms så ringer vi upp!