Till salu inom

"kolonistuga dynudden motala säljes"

Motala
Igår

Peugeot 206 CC 1.6

19 000 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Ockelbo T15 Riviera

11 500 kr
Blocket.se
Motala
Idag

Obromsad 30-kärra, Fågelsta

2 000 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Lekhage

200 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Hyundai i40 cw 1.7 CRDi

78 000 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Samsung Soundbar

2 500 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Sherco 300

43 000 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Ford Mondeo Kombi 2.2 TDCi...

49 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

HR och personal  ·  Motala

Jobbcoacher sökes till StudentConsulting i Motala

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Information om uppdraget På StudentConsulting möts de duktigaste medarbetarna och de bästa företagen. Vi är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga människor i karriären. Vi erbjuder även jobbcoachning för de som är arbetssökande och inskriven hos arbetsförmedlingen. Skulle du vilja arbeta med att coacha arbetssökande? Ser du dig själv som en bra coach? Vill du komma igång med din HR-karriär? Nu behöver vi förstärkning internt. Vi söker jobbcoacher på heltid i Motala. Dina arbetsuppgifter är varierande och utvecklande, både för dig och den du coachar. Ni kommer tillsammans gå igenom saker som CV, personligt brev, intervjuträning samt annat som stärker den coachade i sitt jobbsökande. Tjänsten är heltid och start i mars. Kunskaper för uppdraget StudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag under 2008 och 2009. Vi är specialiserade på rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och unga i karriären och du finner oss över hela Sverige, Norge och Danmark. Vi är idag ett av de 10 största bemannings och rekryteringsföretagen i Sverige. Läs mer om oss på: www.studentconsulting.se och går mot nya spännande utmaningar under år 2010!
0 kr
Studentconsulting.se

Innesäljare Motala

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
JobbeskrivningUniflex söker erfarna innesäljare till vår kund i Motala. Tjänsten innebär att via telefon bearbeta och hjälpa befintliga kunder, men även söka nya. Du sköter också det administrativa arbete som medföljer vid försäljning. Tjänsten är schemalagd må-fr 8-17 Garantilön enligt Almegas kollektivavtal + provision. Personliga egenskaperFör att tillgodose kundens behov krävs att du har utvecklad kommunikativ förmåga och god datorvana. Du är ambitiös, uthållig och har viljan att jobba efter personliga budgetmål. Kunden förutsätter att du genomsyras av tävlingsanda, gott ordningssinne och samarbetsförmåga.
0 kr
Metrojobb.se
Butiker  ·  Motala

Barnbutik (eller ny butik?) i centrala Motala

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Skulle du vilja driva din egen barnklädesbutik? Nu har du chansen att ta över min inarbetade butik (enda "rena" barnbutiken i stan), inkl. inventarier, belysning & hyreskontrakt till ett väldigt bra pris! Butiken har funnits sedan aug.-08 & vi har en stadig kundkrets. P.g.a. tidsbrist ger jag nu upp denna lilla pärla, och söker nu dig som brinner för detta! Lokalen är belägen i Motala centrum (Cityhusets bästa lokal), precis vid Stora Torget. Butiken är ca.80kvm stor. Detta är ett väldigt smidigt alternativ för dig som vill testa att driva egen butik! Du slipper långa hyreskontrakt, leta leverantörer, inreda butik m.m. Bara att börja jobba! Vänligen maila för mer info!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Motala

Nyrenoverad lägenhet i centrala Motala

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nyrenoverad lägenhet i centrala Motala En trappa upp, bara ett stenkast från centrum, sjukhuset samt skolor, ligger denna förtjusande ny renoverade lägenhet. Vi öppnar ytterdörren och stiger in i hallen, rakt fram ligger wc/dusch kakel/klinker, ljusa färger. Till höger ligger kök och avskild sovrum sdel el matplats om man önskar. Till vänster ligger vardagsrummet,plats för soffor o Tv så väl som kontors hörna. Välsköt gemensam tvättstuga i källaren med nya maskiner. Bra parkerings möjligheter. Billig vid snabb affär ev möblerad Kontakta Telephone 0735917895
0 kr
Blocket.se

Farmaceutisk rådgivare till nyetablering i Motala

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vi söker dig som vill arbeta som farmaceutisk rådgivare på vår nyetablering i centrala Motala.Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning i vår moderna apoteksmiljö där kunden alltid är i fokus.Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie alternativt apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgvining och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper  Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och vill vara en del av helheten. Du ser merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Ewa Törner, telefon 010-447 91 32.Facklig information Fackliga företrädare är Anne-Marie Ludvigson, Sveriges Farmacevtförbund, tfn 010-4476692 och Ann-Marie Järvinen, Farmaciförbundet, tfn 010-447 6733.Välkommen med din ansökan!
0 kr
Metrojobb.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj