Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga granbacken arlöv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stugan är delvis renoverad och har 2 rum. Vardagsrum och förråd/verkstad. 30m2. Litet förråd på baksidan 2m2, samt lekstuga. På framsidan finns stor terrass 15m2 med tak och stor grill. På terrassen finns vindruvor träd, samt i trädgården finns körbär och äpple träd. Tomten är på 250m2. Alla inventarier och trädgårdsredskap ingår. (Stor Gasolgrill) Ström finns med stort bilbatteri och 230V inverter 1000W, om man vill ha ljus eller se tv går det bra. Vatten finns utanför trädgården. Om man skulle bli intresserad i framtiden av, att får ström i stugan då finns elskåpet vid tomten. Års avgiften är ca. 2000 kr som vi har betalat för 2013/2014. Så ni är hjärtliga välkomna för visning. (Priset kan diskuteras)
Säljer kolonistugaGranbacken i Arlöv. Planritningar samt bygglov godkänd. Ungefär 300 m2 tomt yta Mycket fint och grönt område. Säljes på grund av tappat intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kolonistuga nr 56, Granbackens koloniområde beläget i Arlöv. 1 rum på 20 kvm med terrass på 6 kvm. Ett förråd på ca. 5 kvm. Vatten är dragen till huset samt att inventarier och diverse redskap ingår. Tomtarea på ca. 300 kvm