Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga sidsjön säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arvsynd
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga nr 57 på Arbetsglädjen i Sidsjön är nu till salu. Den består av kök, hall, sovrum/matrum och sovloft. Det finns en redskapsbod och ett växthus på tomten. Stugan ligger nere vid bäcken och har två äppelträd och ett jordgubbsland som ger supergoda jordgubbar. Svartvinbär, röda vinbär samt rabarber och krusbär finns också. Tomten är på ca 350 kvadrat. Stugan har el och det finns vatten framdraget. Gräsklippare och trädgårdsredskap medföljer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lilla gula stugan kan bli din. Stugan finns på Sågvägen vid Sidsjön. Koloniföreningen heter Arbetsglädje. Allrum, pentry, sovalkov, stor veranda och bra odlingsmöjligheter i söderläge.
Kolonistuga. Välskött och vackert, nära stan. (se reportage i Dagbladet 4/8)
Kolonistuga 1 rum + kök + matplats. Söderläge. El och vatten indraget. Tomten är ca 300 m2 med bla bärbuskar och pallkragar att odla i. Förråd. Diverse möbler och redskap ingår. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin stuga. 20kvm + 12 kvm soldäck. Stor hörntomt. Gott om buskar, perenner och rosor. En pärla ca 5 km från stan!