Quantcast
Till salu inom: ”

kompostgaller svarta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Byxor

Kungsbacka
Klänning

Kungsbacka
Kontorsstol

Linköping
KÖPES

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej pga tidsbrist och eventuell flytt så ska jag göra mig av med mina kaniner. (svarta kaninungen som är på bilden) Det är en mamma på ett år svart, vitmage jätte go liten tjej. Och en liten honunge på snart 10 veckor. Som också är svart och är hur gosig som helst. Om dom säljs tillsammans ingår Buren, huset , matskålar, vattenflaska, toalett och en lektunnel klosax. Dom är väldtigt vana med barn. 450 En teddykaninhane som bor ute. Har stamtavla Med honom följer buren med. tyvärr han har tuggat på den. kompostgaller för rasthagen. matskål. 2 vattenflaskor, borstar och klosax. 400 Vid intresse ring elr maila. för bilder för maila mig. Och så hämtas dom hos mig på muskö. då jag inte har körkort.
Komplett valppaket med allt du behöver när är du köpt din valp, säljes pga allergi. Innehåller: Svart Biabädd, filt, leksaker, litet koppel, svart läderkoppel med nitar till den blivit större, matskål som ser ut som ett stort svart hundben med två rostfria skålar, hundben, kompostgaller. Kan även säljas i delar. Nypris:1500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi måste tyvärr sälja våra fina 5-åriga kaninsystrar, Frillan (svart) och Frallan (brun), p.g.a. tidsbrist. I priset ingår: - en rejäl hembygd kaninbur med vinterbonad "sovdel" (bild) - hägn (bild) - 17 delar kompostgaller (bild) - en mindre sommarbur (bild) - transportbur - 2 st. selar med koppel - klotång och borste - pellets, spån, hö och halm Endast seriösa köpare! Vi ser helst att ni ringer!
Svart kanin behöver nytt hem. Han är ca 6 månader gammal, har upprättstående öron och kolsvart, mjuk päls. Troligtvis blandras, men har mkt likheter med Rex-kanin. Lite större än en vädurskanin. Han är nyfiken och social. Buffar med nosen och blir gärna klappad. pga ändrade levnadsförhållanden behöver han få ett nytt hem. Om så önskas kan en innebur med måtten 90X60 ingå. Även kompostgaller att bygga hage av för utomhusvistelse, spade och vattenflaska kan ingå. Vaccinerad mot kaninpest och gulsot. Omfattande skötselråd kan ingå om så önskas. Priset kan diskuteras.
Hej, tyvärr så måste jag nu sälja min lilla kanin pga. flytt från villa till lägenhet. Det är med stor sorg som jag måste sälja honom. Men jag vill inte ta ifrån honom friheten som han är van vid, dvs. som att kunna gå fritt i rasthagen ute i trädgården (vilket vore svårt att kunna uppfylla när jag flyttat). ¤ BOBEK - som jag har valt att kalla honom, är en Svart wienertecknad (vit prick i pannan) dvärgvädurs hane. Jag fick honom i födelsedags present när han var 8 veckor gammal och han har stannat här hos mig sedan dess. Han är idag bara 1,5 år gammal och en väldigt levnadsglad, pigg & nyfiken kanin, som förhoppningsvis kan få ett hem där han kan stanna livet ut. Bobek förtjänar verkligen ett nytt hem som kan erbjuda honom ett fint liv med mycket kärlek. Skulle nog passa perfekt som första kanin till yngre barn/oerfarna djurägare! Eftersom han är så pass liten i storleken, sedan är han en riktig charmör och har redan fångat mångas hjärtan. Han är snäll att ha och göra med, myser gärna längre stunder i famnen det är en oerhört snäll kanin helt enkelt! ¤ TILLBEHÖR som medföljer (syns på bilderna): - Atlas 10 transportbur, matskål, vattenskål samt en vattenflaska, ett 3-meters koppel med passande sele, pälsborstar, klosax samt två stycken mycket bra faktaböcker om kaniner & andra smådjur! - Tre stycken stora säckar med underlag för bur dvs. Halm, hö och spån samt en stor påse med pellets som startfoder. - En stor rasthage: 10 stycken kompostgaller ingår tillsammans med ett litet kaninhus! Välkommen att mejla mig vid intresse! Mvh