Quantcast
Till salu inom: ”

kontorsstol blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kontorsstol

Piteå

Tidigare annonser till salu

Kontorsstol som passar de flesta kroppstyper med en standardsits med ett djup på 47 cm och bredd 43 cm. Ryggbrickans höjd är 54 cm och bredden är 41 cm. Plus 381 är utrustad med den behagliga skulderkudden även Gungfunktion som gör att du kan gunga bakåt. Detta uppmuntrar till ett omväxlande, dynamiskt sittande. Muskulatur och blodcirkulation stimuleras. Andningen underlättas. Trötthet och stelhet minimeras. Stolen är inte ljusblå som på bilden utan Marin/Mörkblå. Säljes nu endast för 2500:- Prutat och klart! (Nypriset är 5 724,00 kr.) http://www.ergoff.se/produkter/hoganas_plus_381
8 st konferens eller kontorsstolar typ Bauhaus. Sitsen är i ngt mockaliknande tyg, kan även vara mocka men är inte säker på det. Det finns även en till liknande stol, det som skiljer är rygg och sitsklädnad. Säljer alla 8 för endast 300:- Det går även bra att köpa styckevis. Skicka ett mejl om du vill ha fler bilder Kan ses i Ansta, St.skedvi Ring för mer info 0706953591 el 0708357698 skicka gärna ett sms om du inte får tag på mig så ringer jag upp.
Splice är en användarvänlig och visuellt spännande arbetsstol med hög sittkomfort. Det är en ovanligt välutrustad kontorsstol redan i grundutförandet. Den har tex Donatis synkronfunktion. Ställ in sits och rygg en gång för alla, sedan följer stolen smidigt dina rörelser. Resultatet blir en stol som inbjuder en aktiv sittställning. Något som förstärks av fotkrysset med räfflade stöd som du kan vila fötterna på. Och det multifunktionella armstödet med skjut- och vridbara armstödsplattor.
Vi har nu i butiken massor av kontorsstolar. 100kr/st Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Snygg skriv/data- bord i körsbärsfaner i mycket fint skick, samt kontorsstol säljes. Bordet har metallben med fack på både in- och utsida där man kan gömma data- och övriga sladdar snyggt och diskret. Dim skrivbord (cm) längd: 160 Djup: 79.5 Höjd: 75 I priset ingår kontorsstol. Stolen har tre spakar för justering av höjd, rygg och sittvinkeln. Pris: Skrivbord+Stol = 1000kr