Quantcast
Till salu inom: ”

kontrabas blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rumänsk bas från 90-talet i utmärkt skick, lättspelad med låg stränghöjd och skönt "knarr". Stallet är anpassat för Shadow-pickup. Basen har 103 cm mensur, 3/4-storlek, flat botten och ställbart stall. Jag har använt den i första hand som jazzbas, men med andra strängar fungerar den lika bra som arcobas. Mycket bra pris på detta instrument som hade utgångspris hos handlare på 45 000 kr för två år sedan och är i samma skick i dag.
Bild 1 Helt nytt stall till kontrabas. Stämplat "Panpi" Germany Mått - H 180mm B 137mm vid fötterna Pris 300 kr Bild 2 Helt nytt skruvstall till kontrabas (mässingsskruvar). Mått - H 180mm B 137mm vid fötterna Pris 500 kr Båda stallen av bästa kvalitet. Säljes även separat. Porto tillkommer.
2 basar? elbas/elbas eller Kontrabas/elbas Basswitch IQ DI är: -en A / B-box, -en high-end preamp, -en ren booster, -en parametrisk EQ, -en FX loop Switcher och sist men inte minst, en professionell D.I. box. Den omkopplingsbara Ingångsimpedansen garanterar optimal behandling av signalen om det kommer från en magnetisk eller en piezo pick-up. Bass Preamp med 4-bands EQ (2 parametrisk), A / B-växling, mute Funktion, omkopplingsbar mix-loop, seriell fx-loop, DI ut w / LTMZ transformator.
Hej Nu säljer jag min ¾ kontrabas. Basen är främst använd inom klassisk musik och har där mycket fin ton och klang. Det finns två sprickor i sargen på vardera sidan om halsen samt en ljudpinnespricka i botten. Dessa sprickor är fackmannamässigt lagade och därefter är kontrabasen värderad till 20000kr. Jag har även en fransk stråke med inköpspris på ca 5000kr samt ett tunt kontrabasfodral som medföljer om så önskas. Finns i Uppsala. Pris kan diskuteras. Pris 23 000kr kontrabas, stråke samt fodral.
Jag är en juridikstuderande 20-åring från Vänersborg som nyss flyttat tillbaka från USA där jag studerade musikproduktion och foto i ett år. Jag är aktiv och social. Jag spelar musik (elbas/kontrabas), lagar gärna mat och dricker alldeles för mycket kaffe. Jag har inga problem med djur eller barn i boendet. Nu söker jag ett boende; en lägenhet, ett rum i en lägenhet eller en soffa tillsvidare. Låter det intressant så hör gärna av er! Ring eller mejla //Johannes