Quantcast
Till salu inom: ”

korthårig collie säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Desperation
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Korthårig collie en ras för dig? En härlig ras, framåt, sociala, livliga med stor portion nyfikenhet och glädje.Utmärkt familjehund, kan koppla av och är mer än gärna med på familjens aktiviteter och göromål. Den 20 april föddes en kull valpar hos oss leveransklara 15 juni. Far till kullen är FinCh Sandcastle's Bruno Pepper och mor till kullen är Korad,SECh Cinnaberrys Hungry Heart. Båda föräldrarna är mentaltestade, skottfasta och sociala. Wilma har en kull i sverige f-08, alla MH beskrivna och skottfasta. Välkommen in på vår hemsida och kontakta gärna oss för mer info! www.turningleafs.se
Av Alises sex valpar är det bara en att annonsera ut då de andra redan är tinagde. Kullen föddes 3 april, leveransklara 29 maj. Valparna är 75 % Golden retiver och 25% Border collie vilket gör dom till en go familjehund med glimten i ögat och en stor vilja att hela tiden lära sig nya saker. Dolgas, som är kvar, är en framåt, gul, korthårig liten kille som vill komma till ett tryggt hem, helst på landet. Vetrinärbesiktade, avmaskade, vaccinerade, registrerade och chipmärkta vid leverans. Maila eller ring. Endast seriösa köpare, tack!
4 hanar kvar , 2 korthåriga o 2 långhåriga . vi är nu 9 veckor .Våran mamma är en renrasig frisk tervueren med fria höfter och armbågar , Våran pappa är en renvallare ( border collie , kelpie och lapphund ) vi är näst intill rumsrena , vana vid barn och andra hundar , kloklippning och att åka bil . Kan levereras till kiruna / Abisko den 4 juli . Mejla eller ring !
Vi har en trevlig hanvalp född 19 juni som söker ett eget hem. Hans pappa är SEUCH & KORAD OneWay's Chip N'Dale "Pysen" han har även gk anlagsprov viltspår Mamma är Jack Mack's Key To Kudos "Winnie" en stabil & trevlig tik genomgånget MH & skottfast, utställd med 3 Cert. Mamma & pappa är de vuxna hundarna på bilderna. Valpen är 8 veckor nu och säljs Reg i Svenska Kennelklubben * Id märkt med Chip * Vaccinerad * Ögonlyst * Veterinärbesiktad * Doldafel försäkrad i 3 år
En mycket trevlig Border Collie tik 10 månader säljes pga tidsbrist. Tyvärr räcker inte tiden till och ett nytt hem önskas till henne. Hon är väldigt miljösäker och inte det minsta stressad, väldigt lugn inomhus. Söker ett arbetande hem, helst till vallning då hon passar bäst till detta. Maila om varför ni tror att ert hem skulle passa bra för min tik. Jag kommer vara väldigt noga med vart hon hamnar. Hon är reggad i SKK med stamtavla, vaccinerad och försäkrad. Korthårig trefärgad.