Quantcast
Till salu inom: ”

taxar för omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej!! Pga oseriös köpare finns åter lilla Alva för omplacering. Alva är 95% Chihuahua & liten skvätt dvärgpincher. Vikt ca 2kg. Alva är en go och härlig tjej, som gärna följer med på promenader, ligga och softa i soffan och sover gärna under täcket på nätterna. Hon vill gärna komma till en familj med större barn då hon är trött på småbarn som vill bära omkring på henne. Andra hundar är inget problem men ser helst att det i såfall är mindre hund, då stora gör att hon gärna håller sig undan. Att ha henne lös är inga bekymmer så fort man lärt känna henne, hon är lyhörd. Alva älskar att åka bil. Hon är reg jordbruksverket & försäkrad. Är du seriöst intresserad av en livskamrat där hon kan få stanna, så skriv gärna några rader så hör jag av mig. // Mvh Anette PS) Alva omplaceras pga att taxen vi har mår bäst som ensam hund.
Tiden finns inte just nu för mina taxtjejer, därför söker de nya hem. De söker varsitt hem. De söker nån som de får vara ensam hund hos och får all tid och uppmarksamhet de behöver. Ett hem utan små barn, de är vana små barn, inga problem så, men söker ett lungt hem och ej till lägenhet. En sätts ut på foder, den andra säljes. För mer info maila och berätta vad du/ni kan erbjuda för hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Barnfamilj på landet letar efter en liten hund hane eller tik inte viktigt endast intresserad av vuxen hund mellan 1 och 3 år gammal och i storlek av en knähund den får gärna gilla åka bil andra hundar samt katter Barnvänlig är krav! Omgående kan åka max 20 mil och priset ska vara rimligt för en omplacering ej ren jackrussel eller tax pga den får gå lös på landet!
Stina, 6-årig drever/tax söker nytt aktivt jagande hem. Driver hare och rådjur med fint skall i lagom tempo. Fungerar bra med barn o de flesta andra hundar, dock ej förtjust i katt o igelkottar. Stina är van att leva som familjemedlem, o ej van vid hundgård. Omplaceras pga tidsbrist, behöver användas mer än vad ja kan erbjuda.
Just nu har vi på Eskilstuna omplacering en blandras hane inne som vill hitta ett tryggt hem som han får stanna i. Han är av raserna Shitzu 50% samt lite papillon/tax Han är mycket snäll och barnkär Ring för mer info Endast seriöst intresserade! Varmt välkomna http://eskilstunaomplacering.webs.com/