Quantcast
Till salu inom: ”

korthårig vorsteh till omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Transport kan ordnas till hela Sverige. Vill du ha en alltigenom social hund som fungerar i alla situationer men ändå som vaktar? Vill du ha en hund som är positiv och pigg på allt, men som ändå älskar att mysa, vill du bara ha ett trevligt sällskap av en väldigt klok hund eller vill du ställa ut eller träna vad du vill på låg eller avancerad nivå, då ska du skaffa en vorsteh.Vår målsättning är att föda upp sunda hundar med bra mentalitet och exteriör med bra jaktegenskaper, duktiga eftersökshundar/tjänstehundar och trevliga familjehundar,vi har två tikar kvar med samma kombination som är gjord en gång tidigare med superbra resultat. Leveransklara den 11 juni inte innan 8 veckor, när valparna lämnar oss är de registrerade i skk, besiktigade, ID märkta och dolda fel försäkrade, avmaskade och vaccinerade, de är uppfödda i lägenhet, går att titta på efter den sista maj, handpenning tas ut på tingad valp på 1500:- Från samma kombination har det delats ut BIR och BIG och Hp nu i vår, och de har redan visat goda jakt/träningsegenskaper.
Vi måste tyvärr placera om vår fina vorsteh hanne,pga att vår son har blivit allergisk. Han är mycket social,snäll,glad och energifull 10 åring. Älskar att vara ute i naturen. Vi ser helst att han kommer till någon som bor ute på landet eller på en inhägnad gård,så han kan springa lös,som han är van vid.Och har tid för honom. Maila gärna om ni kan tänka er att ta hand om vår fina hund.
hej, vi söker omplacerings sträv eller kort hårig vorsteh som dock har lite jakterfarenhet, dreserade gärna, till ett gott lungt jakt ivrigt hem. Tack för visad intresse.