Allt till salu inom "korthårig vorsteh till omplacering"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hässleholm

Korthåriga vorsteh

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Transport kan ordnas till hela Sverige. Vill du ha en alltigenom social hund som fungerar i alla situationer men ändå som vaktar? Vill du ha en hund som är positiv och pigg på allt, men som ändå älskar att mysa, vill du bara ha ett trevligt sällskap av en väldigt klok hund eller vill du ställa ut eller träna vad du vill på låg eller avancerad nivå, då ska du skaffa en vorsteh.Vår målsättning är att föda upp sunda hundar med bra mentalitet och exteriör med bra jaktegenskaper, duktiga eftersökshundar/tjänstehundar och trevliga familjehundar,vi har två tikar kvar med samma kombination som är gjord en gång tidigare med superbra resultat. Leveransklara den 11 juni inte innan 8 veckor, när valparna lämnar oss är de registrerade i skk, besiktigade, ID märkta och dolda fel försäkrade, avmaskade och vaccinerade, de är uppfödda i lägenhet, går att titta på efter den sista maj, handpenning tas ut på tingad valp på 1500:- Från samma kombination har det delats ut BIR och BIG och Hp nu i vår, och de har redan visat goda jakt/träningsegenskaper.
8 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Luleå

Omplacering vorsteh hanne,ganska omgående

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi måste tyvärr placera om vår fina vorsteh hanne,pga att vår son har blivit allergisk. Han är mycket social,snäll,glad och energifull 10 åring. Älskar att vara ute i naturen. Vi ser helst att han kommer till någon som bor ute på landet eller på en inhägnad gård,så han kan springa lös,som han är van vid.Och har tid för honom. Maila gärna om ni kan tänka er att ta hand om vår fina hund.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västernorrlands län

5-årig Vorsteh hane omplacering

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej Vi önskar hitta ett nytt hem för våran Vorsteh. Torsten är 5 år och väldigt glad och trevlig hund. Han är väldresserad eftersom fågeljakt var största syftet med han. För att hålla igång har han fått springa många mil i skidspåret och varit med på 3 Vindelälvsdrag. Han har stort jaktintresse och sköter fågelarbeten bra, står för fågel och stannar vid uppflog. Det brukar däremot ta en halv dag innan ivern och näsan kalibrerat sig. Han är vaccinerad enlig konstens alla regler, senast i fjol när han var fyra år. Avelsnamn: Knallapportens Griff Anledningen till omplacering är att vi fått småbarn och tiden inte räcker till.
4 000 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Jämtlands län

Korthårig Vorsteh söker tik för parning

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Vår enormt fina Vorsteh hane, svart/vit skimmel söker tik för parning. Korthårig med exemplarisk stamtavla. Vår familjemedlem är 10 år och är en sån älskad, speciell hund. Så vi skulle vilja bevara hans gener med en ny kull. Fin hund med god mentalitet och lojalitet. Lätt arbetad, uppfostrad med en fast hand. Enorm styrka i kroppen. Varit skadefri och aldrig behövt sjukvård. Vaccinerad. Har tyvärr inga egna meriter, Utställd en gång men fick då en tvåa pga för ljusa ögon och något för liten muskulatur på bröstkorgen. Perfekt hund till att använda till drag. Tycker om att va med och åka skidor, springa i sele. Mamma: Lierdalen's Tina, norsk och svensk utställningschampion Pappa: Birkhahn Grev-Isak svensk utställningschampion. Båda med goda jakt meriter. Hoppas det finns intresse för parning! MVH Lina.
0 kr
Blocket.se

Omplacerings sträv eller korthårig vorsteh

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej, vi söker omplacerings sträv eller kort hårig vorsteh som dock har lite jakterfarenhet, dreserade gärna, till ett gott lungt jakt ivrigt hem. Tack för visad intresse.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj