Quantcast
Till salu inom: ”

kosta lampa säljes

SKY150.472 X4

Stockholm
SKY150.472 X8

Stockholm

Tidigare annonser till salu

säljer ett par volvo orginal xenon strålkastare som är konverterade till s60 01a men passar på alla s60 upp till o5, det är alltså plug and play, bara att putta i kontakterna å tuta å köra strålkastarna är som nya inte en repa på dom så passa på att göra natt till dag med ett par lampor som lyser otroligt bra. dom kostade 18 000 på volvo så ge mej ett vettigt bud så återkommer jag så kan du få testa dom i lugn och ro mvh thomas
Städar ur förrådet och hittade denhär. Exet köpte den för några år sedan, tror han sa att lampan va sönder och den va dyr därför blev projektorn liggande. Det är tydligen en väldigt fin projektor, med många utgångar och bra bildkvalitet. Här är en länk om produktinfo: http://www.aboutprojectors.com/Sharp-PG-M15X-projector.html Har inte en aning om vad den kostade ny, eller vad den ska kosta begagnad. Har ingen fjärr. 300:- Kan skickas mot 50 kr frakt. Annars hämtas i Hagsätra alt Gullmarsplan.
Nu ska Lightning mcQueen säljas :) Har tyvärr inte tid med bygge längre, Ett påkostad bygge men inte klar. Håller på att lägga i en större motor allt finns + extra bilen som motorn kommer ifrån. Ny lackad för 1år sedan, Breddad, ny front ock bak spoiler, cobra coilovers, nya 18" fälgar med goodyear Eagle F1 Asymmetric som nya,nya lampor fram och bak + en massa mera, ring för mer info. bud. Inga skammbud jag vet vad sakerna har kostat mig.
Mycket fin och prisvärd dlp projektor. Benq PE7700 i fint skick ca 1500 tim på lampan. Mycket bra bild för pengarna. HD ready. Bra svärta och kontrast, fin fina färger och ljustryck. De sitter bra optik i projektorn vilket ger en mycket skarp bild, mycket bättre än dagens billiga projektorer. Projektorn funkar mycket bra både för DVD och bluray filmer. Projektorn har bra bildbehandling och skalar upp DVD riktigt bra. http://www.bigscreen.se/tester/Projectors_2006/79_BenQ_PE7700.htm sony jvc panasonic infocus sanyo kostade ny 25000kr. Pris bud ! ! Kan demas i Umeå.
Köpte denna projektor för ca. ett halvår sedan, men fick aldrig någon användning för den. Funkar bra och är HD-Ready. Det finns både RGB, VGA och HDMI-ingång. Jag har även en extra lampa. Kostade 4500 kr ny och jag har endast haft igång den en enda gång. Ska utomlands nu och behöver pengar snabbt så jag säljer den för 1500 kr. Priset är inte förhandlingsbart. Först till kvarn!