Quantcast
Till salu inom: ”

kylingekärran reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kylingekärran 1300 HT-17, -91:a fin och välvårdad trots sin ålder! Totalvikt 1200 kg uppdelat på Lastvikt 660 kg Tjänstevikt 540 kg Ett bra släp som ligger bra på vägen och efter bilen, trots att det är enkelaxlat. Transporten har NYA allrounddäck som endast har rullat 6 mil! Mellanväggen finns. Bra golv bytt hösten -07. Färgen har börjat flagna på utsidan. Färgburk finns, men jag har inte haft tiden att fixa till det. Pris 15. 000 eller högstbjudande. Maila eller ring för mer info/bilder!
Kylingekärran 850 L -92, bromsat släp med kapell. Påkostad: *Ny el, belysning *Nya bromsar *Ny påskjutsdämpare *C-däck med åretrunt (MS) mönster Besiktigad tom 31/8-2012. Skattad året ut. Totalvikt: 850 kg Max lastvikt: 630 kg Lasutrymmets längd: 2550 mm Lastutrymmets bredd: 1360 mm Ett släp i toppskick, mycket för pengarna. Först till kvarn med kontanter får köpa släpet.
Kylingekärran 1300 HT-17 1993 års modell med fronturlastning. Transporten är nyligen servad med bla: nytt golv, ny kulhandske nya bromsbackar ny justerstång Den är skattad och godkänd i besiktningen. Nästa besiktning ska ske senast 20130831 om två år. Det är en ljus, trivsam och lättdragen hästtransport/hästsläp. Tjänstevikt 540 kg Max last 760 kg Totalvikt 1300 Man kör den på vanligt B kort All inredning går att ta ur och då är den perfekt till flyttkärra. Inget krångel med att lyfta upp saker på en släpkärra, spänna fast och täcka, utan man bara bär på det man vill frakta. Enkel urlastning med fronturlastning, både för hästar och sådant man vill frakta. Plåtskodd på den nedre halvan av väggen. Däremot så börjar det bli dags att byta ut väggskivorna, därav priset. Enaxlad Sommardäck Halvbommar Reg nr PYO 574 Endast svar via mejl pga oregelbundna arbetstider.
Hej nu är det så att vi håller på att renovera våran häst transport (Kylingekärran Euraotrailer -91) så vi söker lite reservdelar till den. Vi skulle behöva en helt ny topp (eller i alla fall en hel och ren topp) Och eventuellt en ny lucka (över) till fronturlastningen.. Om ni har något utav de här sakerna eller vet vart man kan få tag på dem skriv! Mvh Stephan