Quantcast
Till salu inom

"lägenhet till salu trysil säljes"

Lund
Igår

2:a i Lund

8 687 kr
Citiboard
Malmö
2 dagar

2:a i Malmö

6 880 kr
Citiboard
Butik Utomlands
9 år

Hyra semesterlägenhet, Trys...

Hyrahyra.se
Igår

1 rum lägenhet på 21 m2

2 700 kr
Findroommate.se
Igår

Lägenhet för 7.500 kr

3 750 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Trevlig göteborgare behöver din hjälp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Mitt namn är Julia Forsberg och jag är 22 år och ska nu äntligen få börja plugga journalistik i Kalmar! Bara ett litet problem - jag vill inte sova på gatan.. Så, om du har ett rum eller en lägenhet över till en ordningsam, rökfri och trevlig tjej hade det varit fantastiskt. För det mesta är jag en okomplicerad och glad person som är bra på att ta ansvar och jag vet vad det innebär att vara en exemplarisk hyresgäst. Jag har god ekonomi och goda referenser, så tveka inte att fråga! Jag har tidigare bott i Stockholm, säsongat i Trysil och rest runt jorden men känner nu att Kalmar är nästa destination på min resa. Jag är intresserad både av att hyra en lägenhet eller bara ett enskilt rum - jag är tacksam för allt :) Om ni undrar något annat, fråga på! Det går att nå mig både på mail och mobil. Tack på förhand! Kram Julia
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Norge

TRYSIL-Skandinaviens bästa skidåkning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
T R Y S I L , N O R G E Skandinaviens bästa skidåkning! Nu säljer vi vår superfina lägenhet byggd 2007 belägen på absolut bästa ski in/ski-out läge i Trysil, Kvilsten/Fageråsen. Lägenhet är på markplan i ett hus med 6st lägenheter med 40kvm stor altan med fantastisk utsikt över fjället. 90 välpanerade kvm med 3 sovrum, 6 + 2 bäddar, bastu, klinkergolv med värme, 2 badrum med dush, öppen spis, mm. Promenad avstånd till butik, restauranger, hotel med SPA & pool, mm. Parkering i garaget med förråd, vallabod och skidskåp. Skidspåren börjar precis utanför huset. Inga lägenheter i huset är uthyrda så det är endast ägarna som är där under säsongen, mao tyst och lugnt. Det går dock att skriva avtal med Skistar om uthyrning. Säljes möblerad. Visning efter överenskommelse. Pris: NOK 3,4 mkr eller högst bjudande. Maila för mer information och bilder.
3 400 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Malung-Sälen

Norge/Trysil turistcentret, ski in/out

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Trysil, stugområde Storsten. Fin lägenhet (byggd 2005) i markplan, lämplig även för 2 familjer. Fullt utrustad med bla: spis, mikro, kyl/frys, disk/tvättmaskin, torkskåp, TV/DVD m.m Allrum med kök och öppen spis. 4 sovrum med familjesängar (våningssäng med bred underslaf 120-150 cm). 2 toaletter med dusch. Bastu. 2 uteplatser. Skidbod. 2 parkeringsplatser vid lägenheten. Mobiltäckning/bredband. Ski in/ ski out (från backe 13) Längdspår i omedelbar närhet (100 km preparerade spår, flera för skating). Rök och djurfritt. Uthyres till familjer. Bytes dag söndagar. Lediga veckor: 14, 15 Ni kan kontakta mej via mail, för prislista.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Norge

TRYSIL, Trysilfjell Nord, Fageråsen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En lägenhet - Vest - i parhytte uthyres till ett äldre par eller till en barnfamilj. Hytten består av två helt separata lägenheter och ligger i T-området, på gångavstånd (ca 700 m) från liftar och centrumbyggnad. Ski In - Ski Out. Hytten ligger södervänd med utsikt över Trysilfjellet. Parkering (in- och urlastning) är möjlig på vägen ovanför eller nedanför hytten och är tyvärr inte anpassad för rörelsehindrade. Djur- och rökfri. Hytte Vest - 6 bäddar, 55 kvm - består av: Storstuga med Jøtulkamin, soffgrupp och matplats, arbetskök, ett sovrum med våningssäng 140/75x200 cm, ett genomgångssovrum med våningssäng 75x200cm, ett sovrum med våningssäng 90x200 cm, bad/wc med dusch och torkskåp, en hall med garderober samt förvaringsmöbler. Perfekt för en barnfamilj. Övrig utrustning: Kyl- och frysskåp, elspis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, varmt och kallt vatten, kabel-TV, Radio/CD, WLAN. Allt i möblerat skick med 6 bäddplatser, glas, porslin och köksutrustning, men exklusive matvaror, hygienartiklar, linne och ved. Pris vintersäsong från ca 2 650 kr till 7 450 kr för en vecka. I tillägg till hyran tillkommer egen elförbrukning med 1 SEK per kwh. Normalt uppgår elkostnad till ca 300-400 kr för en vintervecka. Pris sommarsäsong från ca 2 250 kr för en vecka. I tillägg till hyran tillkommer egen elförbrukning. Skicka gärna en intresseanmälan så återkommer jag med en prislista, aktuell tillgänglighet och mer detaljerad info.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Fantastisk Norsk student söker lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Hej. Mitt namn är Arne och kommer från Elverum/ Trysil i Norge. Bor nu i Stockholm, men behöver en ny bostad. Jag pluggar till teaterntekniker vid Stockholms Dramatiska Högskola, och behöver nu en ny lägenhet/ bostad evt rum. Jag är 21 år gammal, ser mig själv som en lugn och pålitlig persjon. Är ordnad och tillförlitlig. Sedan jag pluggar fulltid tilbingar jag stora delar av min lediga tid där brevid att jobba. Jag varken röker eller snuser och er djurfri. Och är inte stora party lejonet heller. Jag letar efter en lägenhet som är minst 20m² kring Stockholm, som har lämpligt avstånd till tunnelbana och/ eller buss. Det spelar ingen roll om lägenheten är möblerad eller inte. Ekonomiskt understöds jag av Lånekassen i Norge (motsvarande CSN i Sverige), och vissa privata besparingar samt jobb brevid skolan. Önsker du också att få utbetalt månadshyra i förväg, är det inga problem. Självklart betalar jag alltid hyran i god tid, och har inga betalningsanmärkningar. Utbildningen varar i ca två år till, och det skulle vore lämpligt om jag kunde hyra lägenheten i sex månader, kanske upp till ett år hade passade mig bäst. Endå så är jag flexibel med hyrestiden, allt kan fungera, korttid eller lång, det som passar dig bäst. Jag är redo att flytta in nu i december. Referens kan du självklart få. Hör av dig via e-post eller ring mig. tlf NOR: 0047 907 79 790 tlf SVE: 0046 073 62 98 166 Hilsen Arne
0 kr
Blocket.se