Allt till salu inom "akut lägenhet"

Sortering:
Segelbåt Wasa-410
Vallentuna
26 dagar

Segelbåt Wasa-410 Visa liknande

390 000 kr
Blocket.se
katt 8 år
Gävle
2 dagar

katt 8 år Visa liknande

500 kr
Blocket.se
5 åring hankatt
Kristianstad
8 dagar

5 åring hankatt Visa liknande

500 kr
Blocket.se
2 bröder
Falun
14 dagar

2 bröder Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
katthona 3 år
Nybro
23 dagar

katthona 3 år Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Kvar (häftad)
Butik

Kvar (häftad)

53 kr
NYTT Buyersclub
Svärmodern (pocket)
Butik

Svärmodern (pocket)

79 kr
NYTT Buyersclub
Svärmodern
Butik

Svärmodern

79 kr
NYTT Ginza
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Är i akut behov av bostad i hela Göteborg

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag är i akut behov av bostad, har nyligen separerat från min flickvännen och just nu står jag utan bostad. Jag söker inte som inneboende. Jag har pantion som inkomst vilket är en fast inkomst. Jag hoppas att ni förstår min situation och jag hoppas att jag kan få någon förtur. Jag tackar ja till eran bostad på förhand Ni kan nå mig fram till 22:00 kl varje dag MVH Parato Josefsson
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Malmö

Lägenhet akut

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Vi är ett par från Grekland som bor och jobbar här i Malmö sedan 1 år tillbaka. Vi behöver nu en ny lägenhet då 2:a handskontraktet går ut. Vi söker lägenhet i HELA SKÅNE, det viktiga är att kommunikationerna till Malmö fungerar och är goda, eftersom vi båda jobbar här. Vi har inga djur eller barn, sköter alltid våra betalningar, har inga skulder och båda två jobbar. Bra referenser finns. Hör av er snabbt då det börjar bli bråttom!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Norrländskt par i akut behov av lägenhet

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Vi är i behov av att hyra en omöblerad lägenhet eller ett hus (inget rum) omgående eftersom vårat nuvarande kontrakt går ut 31 Mars. Vill hyra minst i 6 månader, helst längre. Bor just nu i Bro men alla områden inom stockholms län är av intresse, så länge det finns buss/tåg förbindelse i närheten. Vi är ett skötsamt par, djur och rök fria. Vi har båda fast anställning och inga betalningsanmärkningar. Referenser från nuvarande boende kan ordnas om så önskas. Hoppas att få höra av er snart! INGA OSERIÖSA SVAR TACK!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Vi vill hyra akut

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Mor och 13 årig dotter önskar hyra lgh efter som dottern kommit in i skola i Gbg omgående. Så det akuta senariot är minder lgh. from. nu fram till 15 juni då skolan slutar. Annars gärna något större efter som resten av familjen kommer hit senare. Så allt mellan 1:a till 4:a ex övervåning på villa eller så. Gärna centrum eller ut åt Mölndals hållet med omnejd (då skolan ligger däråt)men allt annat är också av intresse. Maila eller ring... väntar med spänning!!!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Jönköping

Akut behov av ny bostad

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är det perfekta paret för just din lägenhet! Här har du en 21 årig tjej med fast anställning i en butik mitt i centrala Jönköping samt en 23 årig kille med fast arbete på ett kontor i Jönköping. Vi är nu i behov av en ny bostad och vi är intresserade av allt! Det enda kravet vi har är att lägenheten ska ligga hyffsat centralt i Jönköping och att storleken på lägenheten minst måste vara på 50kvm. Så tveka inte att höra av dig till oss! Vi kan flytta in omgående! Om vi verkar intressanta så hör av dig snarast!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj