Quantcast
Till salu inom: ”

akut lägenhet säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag är i akut behov av bostad, har nyligen separerat från min flickvännen och just nu står jag utan bostad. Jag söker inte som inneboende. Jag har pantion som inkomst vilket är en fast inkomst. Jag hoppas att ni förstår min situation och jag hoppas att jag kan få någon förtur. Jag tackar ja till eran bostad på förhand Ni kan nå mig fram till 22:00 kl varje dag MVH Parato Josefsson
Hej Vi är ett par från Grekland som bor och jobbar här i Malmö sedan 1 år tillbaka. Vi behöver nu en ny lägenhet då 2:a handskontraktet går ut. Vi söker lägenhet i HELA SKÅNE, det viktiga är att kommunikationerna till Malmö fungerar och är goda, eftersom vi båda jobbar här. Vi har inga djur eller barn, sköter alltid våra betalningar, har inga skulder och båda två jobbar. Bra referenser finns. Hör av er snabbt då det börjar bli bråttom!
Hej! Vi är i behov av att hyra en omöblerad lägenhet eller ett hus (inget rum) omgående eftersom vårat nuvarande kontrakt går ut 31 Mars. Vill hyra minst i 6 månader, helst längre. Bor just nu i Bro men alla områden inom stockholms län är av intresse, så länge det finns buss/tåg förbindelse i närheten. Vi är ett skötsamt par, djur och rök fria. Vi har båda fast anställning och inga betalningsanmärkningar. Referenser från nuvarande boende kan ordnas om så önskas. Hoppas att få höra av er snart! INGA OSERIÖSA SVAR TACK!
Mor och 13 årig dotter önskar hyra lgh efter som dottern kommit in i skola i Gbg omgående. Så det akuta senariot är minder lgh. from. nu fram till 15 juni då skolan slutar. Annars gärna något större efter som resten av familjen kommer hit senare. Så allt mellan 1:a till 4:a ex övervåning på villa eller så. Gärna centrum eller ut åt Mölndals hållet med omnejd (då skolan ligger däråt)men allt annat är också av intresse. Maila eller ring... väntar med spänning!!!
Vi är det perfekta paret för just din lägenhet! Här har du en 21 årig tjej med fast anställning i en butik mitt i centrala Jönköping samt en 23 årig kille med fast arbete på ett kontor i Jönköping. Vi är nu i behov av en ny bostad och vi är intresserade av allt! Det enda kravet vi har är att lägenheten ska ligga hyffsat centralt i Jönköping och att storleken på lägenheten minst måste vara på 50kvm. Så tveka inte att höra av dig till oss! Vi kan flytta in omgående! Om vi verkar intressanta så hör av dig snarast!