Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte karlstad till stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Hallå Har en fräsch stor lägenhet i Karlstad med stort kök och stort sovrum. Stort vardagsrum och högt till tak. Nära till allt (Drottninggatan) och lugnt område/innergård mitt i stan. Gemensam uteplats för tex grill osv. Perfekt för student/studenter som ska börja plugga i Karlstad. Endast långtidsbyte! Helst snabbast möjligt men öppen för förslag. Söker en 1:a 2:a eller billig 3:a. Helst Brommaområdet men inget måste. Vid frågor - skicka mail så ska jag svara så snabbt jag kan. Eftersom vi ska "byta" lägenhet krävs rätt person för båda så skicka gärna ett mail med info om dig/er. Ok, vi hörs! Mvh Jonas
hejsan, jag anmälla mig ,att byta min lägenhet ..! är på grund att mina barn bor i sockholm..! och jag bor i karlastad-..! jag är där för jag önskar en lägenhet ..! att bytta ..mott min trea i karlstad mott en tvåa..! i stockholm.! jag värkling vill att ni kan hjälpa mig att byta mitt lägenhet, kanske någon är interedserad..! min 3 är på 73 kvm.! jag sta ikö, många år i solentuna sen 2007 och händer ingenting..! jag önskar att ni kan gjöra nåt..!Mvh Rebeca Eriksson.
Mycket fin välplanerad 2:a i Högdalen. Nära till stort affärscentra, idrottshall och T-bana. 10 min till Globen och 18 min till T-centralen. Lugnt och grönskande område. Ska stambytas ev jan 2012. Önskar 1-2 i Karlstad m balkong. Lugnt område.
Jag har en fin hyresrätt på Fregattvägen 56 våning 2 i Gröndal nära mälaren och vinterviken. bra kommunikationer, buss och tvärbana i närheten och promenadavstånd till Liljeholmens köpcentum där T-bana finns. Jag söker boende i Karlstad i första hand, men är även öppen för förslag i närområdet. Tips: gå in på eniro och titta på gatubild, så får ni en bra bild av området.
Trevlig lägenhet med högt läge. Nära promenadväger vid Mälaren. Mälartåg (TIM)till Stockholm.