Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte lund stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kappa STOCKHOLM

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ny och fräsch 1,5a mitt i Lund på Mårtenstorget bytes mot lägenhet i Stockholm! Jag har bott här sedan fastigheten blev byggd år 2008 och ska nu till Stockholm och vill byta mitt förstahandskontrakt mot en liknande mindre eller större lägenhet enbart i centrala Stockholm. Lägenheten är väldigt trevlig och perfekt för en student! Den är bra omhändertagen och fortfarande i nyskick! Lägenheten är belägen vid Mårtenstorget i centrala lund! 5-7 min gångväg till centralstation! 10 m till mataffär, bageri samt flera olika restauranger. Parkeringsplats finns tillgänglig. Endast byte mot lägenhet i Stockholms innerstad! Kontakta mig via mail eller telefon för intresse och mer bilder och uppgift
Ny och fräsch 1,5a mitt i Lund på Mårtenstorget bytes mot lägenhet i Stockholm! Jag har bott här sedan fastigheten blev byggd år 2008 och ska nu till Stockholm och vill byta mitt förstahandskontrakt mot en liknande eller större lägenhet enbart i centrala Stockholm. Lägenheten är väldigt trevlig och perfekt för en student! Den är bra omhändertagen och fortfarande i nyskick! Lägenheten är belägen vid Mårtenstorget i centrala lund! 5-7 min gångväg till centralstation! 10 m till mataffär, bageri samt flera olika restauranger. Parkeringsplats finns tillgänglig. Endast byte mot lägenhet i Stockholms innerstad! Kontakta mig via mail eller telefon för intresse och mer bilder och uppgifter!
Lägenhetsbyte – 2a i centrala Lund bytes mot lägenhet i centrala Stockholm. Ljus välplanerad lägenhet på 65 kvm på översta våningen (vån 3) med snedtak i centrala Lund. 3 minuter till Botulfsplatsen och tio minuter till stationen mitt i det mysiga ”skånelängsområdet” i södra centrum. Rymligt kök med plats för matbord, kyl och frys samt städskrubb. Sovrum med en walk-in-closet och ett stort vardagsrum med balkong i söderläge, perfekt för mysiga grillkvällar. Lägenheten är byggd så att vardagsrummet kan bli ytterligare ett sovrum om man vill bo två. Lugn lummig innergård. Helkaklat badrum med badkar.
Genomgående lägenhet i öst-västlig riktning med kvälls- och morgonsol, belägen i fastighet från 1929. Högt i tak (3,5 meter i kök och hall och badrum, 3 meter i rummet). Mycket centralt men lugnt läge. Vitmålade väggar och detaljer. Stort och luftigt kök med plats för matbord mm. Trapphuset delas med endast tre andra hyresgäster. Välfungerande tvättstuga på gården med god tillgänglighet. Rymligt vindsförråd. Lysande förbindelser med regionaltrafik till Lund mm, närmsta hållplatser inom 50 meter. Belägen vid gröna och lummiga Kungsgatan samt ett stenkast ifrån gågatan. Önskas etta eller större i Sthlmsområdet från juni månad, då vi studerar/jobbar i Stockholm
Hej! Jag letar permanent bostad, med förstahandskontrakt i södra Skåne, dvs ett bostadskvarter som är lugnt och stillsamt i Malmö, Lund eller i Helsingborgs centrala delar! Det jag söker är en 2-3 rum och kök, låghus/radhus eller liknande, max 3 våningar och med balkong. Hyran får inte vara högre än 6 500 kr/mån Jag har en 3 ROK lägenhet i Stockholm nära Tumba Station, samt kan tänka mig att överlåta min kötid (står i Bostadskön) för den som själv vill välja var i Stockholm bostad önskas! För mer information kontakta mig per tfn. 0731-80 10 72.