Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte stockholm köpenhamn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En jättefin sekelskifteslägenhet mitt på Möllevången med mycket karaktär. Trägolv i sovrum och hall. Rymlig och med bra planlösning. 2 rum och kök med plats för att sitta. Sovrum in mot gården. Ljus och fräsch. 5 min från Triangelstationen. 17 min till Köpenhamn. 1 min till Möllevångstorget och 15 min med cykel från Malmö Högskola. Bytes i andrahand under 1 år med någon som har en lägenhet i Stockholm. Helst söder om söder: Kärrtorp, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden etc.. Eventuell intressent måste först godkännas av min hyresvärd.
Lägenhetsbyte Lund - Stockholm Lund Sekelskiftes 3:a med balkong mitt i centrala Lund på Clemenstorget med gångavstånd till allt. Ljus och vacker hyresrätt på 89 kvm, 7900: -/mån. Hörrnlägenhet med högt i tak, stukatur, trägolv i hela lägenheten, ljusa väggar, stora nya fönster. ICA Kvatum tvärs över torget med full sortering och öppet varje dag. Vi kan även lämna en 2:a i Hammarby Sjöstad. Nära stationen med direkttåg till bla Kastrup o Köpenhamn på 30 min.
SNABBT byte på grund av nytt arbete i Stockholm Klassiskt och luftigt i tidstypisk våning från 1925. Trivsamma Davidshall i ett av Malmös mest eftertraktade lägen i stadens vackra och charmiga centrum. 3 rum i fil mot gatan, fiskbensparkett, spegeldörrar, originalinredning bevarad. Nytt kök och bad, disk-och tvättmaskin. Köksingång, gammaldags skafferi med fönster. Takrosetter, tre inbyggda garderober. Parkeringsplatser på gården. Lägenheten är välplanerad och mycket trevlig att bo i. I Davidshall finns restauranger, unika småbutiker caféer. Ett par minuters gångväg till teatrar, bibliotek, konsthall, parker, simhall och till Triangeln med tågstation mot Köpenhamn och hela Skåne samt flygbussar.
Ljus och fräsch 3:a i hjärtat av Malmö med gångavstånd till Malmös stadskärna såsom Gustav Adolfs Torg, Lilla Torg, Triangeln och Möllevångstorget. Goda kommunikationsförbindelser strax utanför dörren till resten av Skåne, Köpenhamn och flygbussen. Lägenheten har ett fint kök med angränsande matplats, helkaklat badrum, gästbadrum, ljust vardagsrum med stora fönster, walk in choser och balkong med sol hela dagen. En fin barnvänlig innegård med grillplats finns. Vi önskar byte omgående då vi ska flytta till Stockholm pga. jobb. Vissa områden är valda pga. begränsningen av 30 områden i urvalet till annonsen men allt i Stockholm är av intresse! Fler bilder finns. Endast seriösa svar.
Ljus väldigt fin 1:a i Gamla väster med fönster åt två väderstreck. Vitmålad med högt i tak och fiskbensparkett. Ligger på en lugn gata precis intill Lilla-torg. Mycket centralt läge med en kort promenad till Malmö-central tar man tåget till Köpenhamn på 30 min. Mitt i smeten av parker, restauranger, caféer, mataffärer, övrig shopping och havet. På grund av arbete söker jag en lägenhet i Stockholm som jag önskar göra ett permanent byte med. Frågor? Maila gärna så berättar jag mer :)!