Allt till salu inom "lägenhetsbyte rinkeby stockholm"

Sortering:
Tiki BB600
Butik Nynäshamn
Idag

Tiki BB600 Visa liknande

13 425 kr
Blocket.se
Tiki BS 1000 RB
Butik Nynäshamn
Idag

Tiki BS 1000 RB Visa liknande

34 375 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Spånga

4:a, 88kvm, Vimmerbyplan 20, Spånga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi vill byta våran fina 4:a i Rinkeby mot en större lägenhet på grund av tillökning i familjen. Lägenheten är ljus med bra planlösning, balkong, stort kök och plats för tvättmaskin i badrummet. Den är fräsch . Mycket skåp och förvaringsutrymmen, speciellt i köket. Gott om parkeringsplater för dem med bil. Förråd i källaren. Lägenheten är belägen ca tio minuters gångväg från Tunnelbana och centrum, 1 minuters gångväg från buss station . Området är barnvänligt, samt många närliggande förskolor. Vi söker en 5;a eller möjligen en 6:a på minst 90 kvadrat och gärna med balkong eller ute plats. Maila gärna och berätta om din lägenhet om detta verkar vara av intresse!
5 870 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Spånga

3:a, 83kvm, Stenbygränd 4 , Spånga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Har en fräsch 3:a i Rinkeby vid järvafältet, 2 stora rum och stor vardagsrum, badrum, toalet. Lägenheten är helt ny renoverad med amerikasnkköks modell inbyggd diskmaskin kyl och frys finns även microung i köket. Ny målat över allt och tapetserad. Helt lungt område väldigt trevliga grannar, utsikt mot E18 och naturen svårt och förklara med ord bör ses lägenheten..... Nära till: Centrum T-bana Frisörer Apotek Polis stationen Vårdcentral Busshållplats Askebyskolan Förskolor
6 900 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Spånga

4:a, 98kvm, Fornbyvägen 5, tr 1, Spånga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
hej! Jag har en 4a på 98 kvadrat och två toa i Fornbyvägen 5, 16370 spånga , Det är en storfräsch lägenhet på första våningen (men har ändå fina utsikter) med inglasad balkong och säkerhetsdörr. Busshållplatsen (179) ligger 4 min ifrån byggnaden och därifrån tar det bara ca 6 minuter att komma till tunnelbana även nära Rinkeby centrum där vi har supermarket, pizzeria, filmbutik, bageri, gym och lite andra små butiker, dessutom nära till dagis och vårdcentralen. Comhem är tv-leverantör.
6 671 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Spånga

4:a, 86kvm, Vimmerbyplan 20 bv, Spånga

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Hej! Jag har en lägenhet i Rinkeby. Den består av 3 sovrum och ett vardagsrum med kök , ett badrum och liten toa. Lägenheten ligger 1 min långt från buss station (179, 514, 540 ) och 5 min från Tunnelbana stationen. Jag söker en större lägenhet som består av 5-6 rum. Helst etagelägenhet och max på 2 våningen. Vi är seriösa i vårt byte och vill gärna få till ett byte så snart som möjligt.
5 870 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Spånga

3:a, 54kvm, Rinkebysvängen 91, Spånga

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Extremt bra planerad 3:a med badrum, kök (med matplats), förråd, vardagsrum, balkong och två sovrum. Sex minuters promenad till Rinkeby centrum samt tunnelbana och bara två minuter från busshållplats där man hittar bussar till Kista (en hållplats ifrån), Vällingby, universitetet mm. På innergården finns det en plaskdamm, basket/fotbollsplaner, lekplatser, och anvisade platser för grillning. Lägenheten är i bra skick då den genomgick en renovering 2008 och tvättstugan ligger i samma port. I närområdet finns bensinmackar, grillkiosk, affärer, apotek, närakut, matbutiker och även McDonalds för den som är sugen.
4 800 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj