Quantcast
Till salu inom: ”

läsfåtölj säljes

Brandvakten
F
Brandvakten
F

Tidigare annonser till salu

Bekväma biofåtöljer i mörkt gråblått tyg och i trä, troligen 50-tal. I mycket gott skick. En platta under fåtöljerna är tillverkad i efterhand (i samma träslag och färg som ramen) för att de ska kunna stå stadigt utan att man behöver montera dem i golvet eller ta stöd från en vägg. B:114 D:45 H: 82 Pris: 1000:- Superskön läsfåtölj som lutar sig bakåt om du gör det. Har infällt fotstöd som åker upp automatiskt när man lutar sig bakåt. Mörkbrunt mjukt tyg, osäker på material, träfötter. B: 80 D: 70 H: 100 Pris: 200:-
Häftad, 326 sidor. Bo Ejeby Förlag (Uddevalla, 2006). Med stöd av forskningsrapporter, tidningstexter och skönlitterära skildringar ger Lars Lilliestam en bred kulturanalytisk exposé över musikens roll i våra liv. Här finns svar på frågor som: Vad är musik och varför har vi musik? När, var, hur och varför spelar vi och lyssnar på musik? Varför har människor olika musiksmak? Finns det bra och dålig musik? Hur påverkar ny teknik vårt förhållande till musiken? Boken är lämpad för studier i musikvetenskap, på musikhögskola, på musiklinjer, i kultur- och mediestudier, i lärarutbildning, i studiecirklar och i läsfåtöljen. Mycket gott skick.
Denna fåtölj är inköpt från MIO februari 2011 och har stått i mitt sovrum och därmed inte blivit speciellt använd, utan mer varit prydnad och tänkt att användas som läsfåtölj. Det blev dock inte så mycket läsande, och nu har jag flyttat till en lägenhet där jag inte får plats med fåtöljen längre. Därför måste den säljas. Jag köpte den för 5400 kronor (kvitto finns). Jag vill nu ha 1500 kronor. Billigare vid snabb affär. Fåtöljen finns på Tuna backar i Uppsala för hämtning.
Bekväm läsfåtölj "Today" från Mio, i skick som ny. Perfekt att krypa upp i med en bok eller framför tv:n. Chokladbrunt tyg av god kvalitet, varken slitet eller blekt. Sitt- och ryggdynor har behållit sin form. Fåtöljen är 80 cm bred, 80 cm djup och har ett sittdjup på 52 cm. Höjd 78 cm och sitthöjden är 40 cm. (Obs! Det ljusa på armstödet på bilden beror inte på slitage, utan är en reflex av kamerablixten.)
Vacker, romantisk och rymlig fåtölj - är som gjord att vistas i med en god bok i vintermörkret. Färgen på tyget är beige. Mönstret går i vitt och är blad och blommor. Höjd - 103 cm Bredd - 86 cm (som bredast) Sitthöjd - 42 cm Sittdjup - 57 cm Sittbredd - 53 cm Två fläckar finns på tyget. En på själva sittdynan och den andra på högra armstödet, insidan. Går sannolikt att få bort med möbeltvätt. Maila gärna om du har frågor! Djur och rökfritt hem. Hämtas i Solna.