Quantcast
Till salu inom: ”

lådbil motor blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Objekt lämpligt till lådbils eller gocart bygge. Det var en gång en åkgräsklippare som skulle bli en lådbil men det blev inget av det så nu säljer jag mitt projekt till någon annan. Det följer med div drev växellåda fri kopplings platta till växellådan Motor BS 3,5hp som saknar luft filter Klipp aggregat som ej är med på bilden. Allt är demonterat så det är lätt att lasta den. 300 KR för allt Så länge annonsen finns kvar finns objektet kvar.
Säljer 2 st Kraftiga 24V motorer med växellåda. Har suttit på en permobil som är gjord för en lastvikt på 250 kg plus stolens egna 100 kg. Detta betyder att motorerna är väldigt starka. Perfekt för olika Projekt tex. Robot, lådbil, gocart, bandvagn, större R/C, ja möjligheterna är oändliga! Säljer motorerna för 2500 st eller 4000 för bägge. Maila eller ring för mer info.
En gammal Gocart men service- ställning, extra drev mm. Motor EJ komplett. Saknar förgasare+ tändsystem. Men går runt fint. Däcken har massor med skuvar!? Kanske var tänkt att köra på sjön med?? Kanske mer lämplig som "lådbil"? Med en moppe motor på? Säljes som renoverrings objekt, alt. reservdelar. Event byte moped.
Seriöst bygge med fungerande Briggs & stratton corp motor, behöver lite vård på driv och broms funktion. Riktigt snabb o kul leksak!!!!!
Använd till hemmabygget, gocarten eller lådbilen! Möjligheterna är stora! 4-taktare, mycket lättstartad, allt-i-ett motor, bara dra igång o gasa. Horisontell axel. Kubik okänt, liten o smidig. Priside; 700 kr? Eller kom med ett bra bud. Emil 0768806961