Quantcast
Till salu inom: ”

långhåriga kattungar till salu västernorrland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skylanders

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en familj som önskar hitta en långhårig kattunge,hona.. Vi bor i ett lugnt villa område,så hon får tillgång till att vara ute. Har alltid haft katt men inte just nu och vi saknar sällskapet... Så har du en liten katt-tjej så hör gärna av dig och skicka kort.. Vi bor i Ö-vik så vi hoppas att hon finns i närheten..Eller att leverans kan ordnas mot resersättning Endast långhåriga kattungar av intresse!! Tack på förhand!!
Hej! Vi är 4 stycken urgulliga kattungar som vill flytta nu! Sixten är den långhåriga. Ture har en sammetslen päls(bild 2) Gittan ser ut som whiskas katten(bild 1 med Sixten) Klas är en riktig kelgris som alltid vill vara med. (bild 3) Kattungarna är 12 veckor,avmaskade,van hund och barn,går på låda och har även varit ute. Välkommen att höra av dig om du är intresserad!
Hej! Vi har 4 st kattungar som är Norsk skogskatt blandning, födda den 7/7 så de är ca 10 veckor. Kattungen längst upp till vänster är en hane och de andra 3 är honor. Alla är långhåriga, vit/grå/svart (nytagna bilder). De är leveransklar den 29/9 (12 veckor)! Kattungarna är rumsrena, äter torrfoder, avmaskade och vana vid barn. Hör gärna av er vid funderingar eller om ni vill komma och titta på dessa söta kattungar. MVH Emelie