Quantcast
Till salu inom: ”

långhårig hamster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En dvärghamster och en långhårig hamster bortskänkes på grund av tidsbrist. Båda två är väldigt trevliga och sociala och roliga. Dvärghamstern är något mer alert! Båda är ungefär fem månader gamla. Tillhörande spån och mat medföljer. Den stora buren får du för 100:- Den lilla kan du få för annonspriset som är runt 30:-. Vi har även springbollar i bra skick till bägge. 50:- st. eller båda för 75:-. Om du har några frågor så är det bara att ringa eller maila eller smsa! Vi kan maila bilder.
Måste nu tyvärr sälja min bedårande hamster. Hon är en långhårig guldhamster med många olika fina färger. Säljer henne pga platsbrist och tidsbrist. Hon är bara 1 en månad gammal så kan därför inte paras fören tidigast 2 månaders ålder. Hon älskar att vara med i mycket liv och rörelse. Hon är fortfarande lite försiktig av sig eftersom det inte gått så lång tid så man kunnat hantera henne och fått in vanan. Fullt frisk och väldigt mysig :) Ring vid intresse! Bild kan skickas via mms!
Jag ska nu sälja min fina hamster Queens Mirja p.g.a bristande intresse. Hon är född 11-10/8 och är en långhårig guldhamster med färgen svart dominant spot. Stamtavla ingår tillsammans med hjul, matskål, sandskål, foder och vattenflaska, men däremot inte någon bur. Hon är väldigt fin och passar bra till utställning och avel, men hon är inte så speciellt tam då jag inte har haft tiden hon behövt, men med lite mera kärlek så kommer hon inom kort vara en handtam hamster. Om du vill veta mer så tveka inte att höra av dig, det är lättast att nå mig på mobilen! Mvh Erika :)
Hej! Jag säljer 8 stycken hamsterungar. 7 honor och 1 hane. Födda: 8 juni 2012 Leveransklara nu! PÅ BILDERNA: 1. Vit Rödögd - Hona 2. Offwhite Rödögd - Hona 3. Offwhite Rödögd - Hona 4. Offwhite Rödögd - Hona 5. Vit Svartögd - Hona 6. Vit Svartögd - Hona 7. Offwhite Svartögd - Hane 8. Offwhite Svartögd - Hona Samtliga hamstrar är långhåriga. Alla hamstrarna är registrerade i Svenska Hamsterföreningen och säljs med stamtavla och startfoder. Med Vänliga Hälsningar Therese Hedlund
Hej jag säljer nu min Antko. Inklusive 3-våningsbur. Namn: Antkonovka Född: 13 november 2011 Färg: creme ds Långhårig Har full stamtavla. Hon blev otroligt hanterad som liten så vissa dagar är hon superlugn och andra kan hon vara lite hoppig. Men har aldrig bitits! Antko passar till utställning, avel samt sällskap. Hon fick 48p på utställning i hallsberg. 300 kr för stamtavla, övergångsfoder, bur samt hamster. Så länge annonsen finns kvar finns hamstern kvar! MVH Therese