Quantcast
Till salu inom: ”

labrador jaktlabrador bruna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Retro kikare

Göteborg
Toppar

Trelleborg
 Brun Skål

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brun Labrador Retriever, 6mån gammal, renrasig med stamtavla, reg. i SKK. Försäkrad. Dexter är en pigg och glad hund, uppvuxen med barn. Han är renrasig med stamtavla, pappa är jaktlabrador. Han är en liten och smidig labrador med stor arbetslust. Han kan vardagslydnad såsom: Sitt, Stanna, Vänta på maten, Gå i koppel. Vi har gått valpkurs och testat rallylydnad. Dexter är en utmärkt familjehund van vid småbarn. Men vi köpte honom med tanken att bli räddningshund. Vi ser därför gärna att han kommer till ett hem som är intresserad av att jobba med honom. Det är viktigt att han kommer till ett hem där han får stanna. Ring gärna och tala om vad ni kan erbjuda honom! -Det viktiga är att han kommer till ett bra hem där han trivs. Han säljes enbart pga ändrad familjesituation. Han är chippad och har alla valpvaccinationer, är fullt frisk. Mat, koppel, löplina, sele och diverse tillbehör medföljer.
Vi säljer våra två labradorer då vi flyttar till en ny stad och då tyvärr inte kan ha hundar i den miljön som vi kommer att bo. Hundarna säljes som par och absolut inget annat. Båda hundarna är renrasiga. Vår önskan är att hundarna ska få komma till ett hem, gärna på landet eller att de ska få vara mycket i skogen vilket de är vana vid. Det är en hane, född -08, svart, pappan är av typ jaktlabrador och mamman vanlig labrador. Han är mycket aktiv och vill konstant apportera, har otroligt mycket motor. Han är klok, mycket bra psyke och vill gärna arbeta. En tik, född -09, brun, båda föräldrarna är av vanlig labradortyp. Hennes karaktär är lite "lat", hon kan vänta lite till är nog hennes motto. Men annars mycket pigg i skogen. De är vana med barn & katt och mycket snälla så som labradorer är.
Efter sent avhopp har vi en valp kvar i en kull av åtta valpar. Windy är en glad, tillgiven, pigg och busig valp. Hon är uppväxt i familj med barn och katt. Hennes föräldrar är mycket sociala och har bra jaktegenskaper. Windy är... Registrerad i svenska kennel klubben Stamtavla Vaccinerad Avmaskad Chipmärkt Dolda fel försäkrade hos Agria i 3-år Hon kommer att veterinärbesiktas innan leverans. Mor: Klövenhöjs Zitoni Reg nr S25407/2008 (Svart) Far: Johnogaunt Jetsetter Reg nr S63711/2009 (Brun) Sökord jaktlabrador labrador valp valpar jaktlabradorvalpar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Brun hane Johnogaunt Jetsetter reg nr S63711/2009 intagen från England och svart tik Klövenhöjs Polly reg nr S37417/2003. Har valpar lev i v 24 juli då dom är 8v. Valparna lev reg i skk, id märkta,vet besiktigade, doldafel försäkrade. Kennel Woodhunts.
Labrador Retriver valpar bruna väntas runt v13 efter woodhunts Milli reg nr S36203/2006 och Johnogaunt Jetsetter reg nr S63711/2009. valparna levereras regade i SKK vetrinärbesiktigade vaccinerade chip-märkta och doldafelfösäkrade för mer info kontakta oss på Kennel Woodhounts. Valparna levereras runt v22 då dom är 8 veckor.