Quantcast
Till salu inom: ”

labrador jaktlabrador bruna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brun Labrador Retriever, 6mån gammal, renrasig med stamtavla, reg. i SKK. Försäkrad. Dexter är en pigg och glad hund, uppvuxen med barn. Han är renrasig med stamtavla, pappa är jaktlabrador. Han är en liten och smidig labrador med stor arbetslust. Han kan vardagslydnad såsom: Sitt, Stanna, Vänta på maten, Gå i koppel. Vi har gått valpkurs och testat rallylydnad. Dexter är en utmärkt familjehund van vid småbarn. Men vi köpte honom med tanken att bli räddningshund. Vi ser därför gärna att han kommer till ett hem som är intresserad av att jobba med honom. Det är viktigt att han kommer till ett hem där han får stanna. Ring gärna och tala om vad ni kan erbjuda honom! -Det viktiga är att han kommer till ett bra hem där han trivs. Han säljes enbart pga ändrad familjesituation. Han är chippad och har alla valpvaccinationer, är fullt frisk. Mat, koppel, löplina, sele och diverse tillbehör medföljer.
Efter sent avhopp har vi en valp kvar i en kull av åtta valpar. Windy är en glad, tillgiven, pigg och busig valp. Hon är uppväxt i familj med barn och katt. Hennes föräldrar är mycket sociala och har bra jaktegenskaper. Windy är... Registrerad i svenska kennel klubben Stamtavla Vaccinerad Avmaskad Chipmärkt Dolda fel försäkrade hos Agria i 3-år Hon kommer att veterinärbesiktas innan leverans. Mor: Klövenhöjs Zitoni Reg nr S25407/2008 (Svart) Far: Johnogaunt Jetsetter Reg nr S63711/2009 (Brun) Sökord jaktlabrador labrador valp valpar jaktlabradorvalpar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Brun hane Johnogaunt Jetsetter reg nr S63711/2009 intagen från England och svart tik Klövenhöjs Polly reg nr S37417/2003. Har valpar lev i v 24 juli då dom är 8v. Valparna lev reg i skk, id märkta,vet besiktigade, doldafel försäkrade. Kennel Woodhunts.