Quantcast
Till salu inom: ”

jaktlabrador omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi måste tyvärr hitta en ny familj till vår 5 åriga jaktlabrador, det är en hane med bra stamtavla. Han är väldigt bra grundtränad i lydnad, har bra erfarenhet av apportering och sök. Han är van med andra hundar, hundgård eller innehund. Inga som helst problem med barn. För oss är platsen väldigt viktig vart han hamnar. Därför vill vi att ni beskriver er livssituation och vad ni ämnar att använda honom till. Priset är något vi kommer överens om när vi har hittat rätt ägare. Vi har inte akut bråttom att bli av med honom, utan det är viktigt att det blir rätt. Han kommer från en erkänd svensk kennel med fokus på jaktlabradorer. Maila vid frågor och intresse!
Har insett att vår ena hane måste hitta ett nytt hem. Han är av varianten jaktlabrador på 6 år och behöver mer aktivering är vi kan erbjuda. Tex, viltspår eller apportering. Han är viltspårschampion med tre raka ettor. Han har C-höfter (ena B och andra C), stamtavla, chipmärkt och öronmärkt. Han ska inte bo ihop med många hundar, max en utöver honom. Kan vara osäker med små barn. Det finns mycket mer att skriva om honom, så låter detta intressant för er tveka inte utan ring bara. Jag svarar inte på frågor via mail. Vid första kontakt besöker jag er eller ni kommer hit för att se honom. Tycker jag att ni kan vara lämpliga får ni ha honom på prov först.
söker nytt hem till min älskade hund som jag nu tyvärr måste göra mig av med.. pga tidbrist och eftersom att han kräver mycket tid och träning kan jag inte ha han kvar.. han är en blandras jaktlabrador/golden.. vill att han ska få komma till ett hem
Den 30 juni föddes dessa underbara små valpar, 3 tikar och 2 hanar. Valparna är 75 % bordercollie och 25 % jaktlabrador efter mycket lugna, tillgivna och lättlärda föräldrar. Mamman (ses på sista bilden) är 50/50 bordercollie/jaktlabrador och pappan är renrasig bordercollie. De är leveransklara tidigast 5 september. Valparna kommer bli allsidiga och lättlärda familjehundar som gärna följer med på alla äventyr. De lär sig fort trix och blir ofta goda agility hundar. De är vana vid barn, och katt finns i hemmet. Vid leverans är valparna • Chipmärkta • Vaccinerade • Veterinär besiktigade • Avmaskade • Dolda fel försäkrade i 3 år Vi ser gärna att valparna kommer till ett hem med tidigare hundvana och en aktiv livsstil som innefattar att hunden är en del i familjen. Är ni intresserade av en valp så vill vi gärna att ni först skriver ett mail och berättar lite om hur valpen kommer att få det hemma hos er då vi önskar ett långt och varaktigt hem till våra valpar. Skicka gärna med ert telefonnummer så att vi kan ringa er tillbaka. En valp kan tingas mot en handpenning på 1500:- som ej återfås vid ånger. Ett kontrakt medföljer, där det står att ni lämnar tillbaka valpen till uppfödaren för omplacering (eller att uppfödaren godkänner nytt hem) om ni inte kan behålla valpen. Endast seriösa valpköpare hör av sig. Allergier bör vara kollat innan. Vi är mycket noga med var valparna hamnar och att dom får det bra! Säljs inte om det inte känns rätt. Flera bilder kan fås vid seriöst intresse.
Då vi ska flytta från huset och jag kommer att byta arbete så kommer det inte att finnas tid för honom så måste vi sälja vår bäste vän. Han är blandning mellan jaktlabrador / vosteh 2 år till våren. Han är en perfekt eftersöks hund med stort intresse, han följer spåren noga! Ger aldrig upp. Han är även skott tränad och inte ett dugg bekymrad över ljudet. Han är en klok hund med hjärtat på rätt ställe, han söker en snäll och trevlig förare, som vet vad dom vill, han är lätt att forma och vill lära sig allt! Han är van vid andra hundar tikar som hanar, katter barn och häst. Han är ingen lägenhets hund och därför hoppas vi att han får fortsätta bo på gård/hus. De fösta vi söker åt lucky är ett lungt och tryggt hem där han får stanna. Han är väldigt valpig till sättet och söker en person med lika mycket energi som han själv! Älskar att vara med på allt, joggingturen/cykelturen allt som förbränner energi. Lucky vill inte sitta hemma själv hela dagarna, då är hundgård ett alternativ. Lucky är över 8 veckor vid levernas och priset i annonsen gåller. Vid mer information kontakta min dotter på 0762725009 då det inte finns någon mottagning ute på landet..