Quantcast
Till salu inom: ”

lace peruk blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Peruk i äkta naturligt hår. Rapunzel® Original hår , äkta slitstarkt mjukt och naturligt hår som kan klippas, stylas och tvättas som du vill. Lace modell där varje hårstrå är handknutet och ser precis ut som ditt eget hår och din egen hårbotten. Passar alla storlekar. Storleken regleras bak i nacken på peruken. Ny i box endast provad. Ljusblond. Slutsåld i alla längder hos Rapunzel. Kostade 3690kr Se Rapunzel.se hemsidan for mer information. Skickas ej.
Dark Brown, 45 cm Äkta handknuten Lace Peruk från Rapunzel of Sweden. Mjukt, härligt följsamt äkta löshår. Peruken är använd vid ett enda tillfälle. Peruken levererades ostylad när jag köpte den från Rapunzel of Sweden. Jag har låtit en frisör toppa den, samt klippt lugg (typ strax under ögonbrynen) på den. Luggen gör att man inte riskerar att hårnätet vid hårfästet syns. Frakt 54 kr tillkommer
Scene Stealer (Raquel Welch). Oanvänd o verklighetstrogen peruk. LACE, MONO, TRU2LIFE fiber som tål värme (+180). Färg enligt bilden.
Säljer nu våra peruker då det inte kommer till användning. Perukerna är av äkta hår. Och är i nuläget i fint skick. Nytvättade. Inköpta för 6000 kr styck. 1månad sedan ca av Rapunzel. Det är längd 55cm på dem båda. Pris: 3000 kr STYCK vid snabb affär Rapunzel text om perukerna: Lace peruker är vår lyxigaste modell. Rapunzels speciella Lace modell består av ett hudfärgat nät som täcker hela huvudet, förutom en liten del längst bak vid fästet i nacken. Där har istället ett litet hårträns sytts på nätet. Detta gör att du inte behöver använda tejp på de partierna och fästet gör det också möjligt att själv reglera storleken på peruken. På övriga delar av nätet är varje hårstrå handknutet, detta för att ge ett så naturtroget resultat som möjligt. Det innebär också att du kan styla din peruk precis som ditt eget hår. Du slipper också synliga perukkanter. Med vår handknutna Lace peruk kan du enkelt få den frisyr som du önskar och ett utseende där du har möjligheten att känna dig som dig själv. Passar dig med eller utan hår. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Köpte en Front Lace peruk dyrt men jag kan ej ha den för jag passar ej i den så den är bara provad.Den är blondmix med ljusa slingor,fotona vissa är inte så bra men jag kan skicka till er foto från shopen hur den ser ut på en människa så kan ni lättare se. Den är som silke och den är sydd på ett sånt sätt att det ej går att se att du har peruk.Ingen ser det.Front lace har en annan hätte vilket gör att ingen ser att du har peruk och du sköter den som äkta hår Den har lång lugg som kan klippas hur man vill men kort nacke och liksom snygg faller sidorna längre ner fram.Svårt att förklara men jag har foto som sagt. Den kostade 899 kr men jag gav på rea 539 kr och vill ha minst 300 kr inkl frakt då detta är en mera peruk som du kan ha stylingprylar i men den tål ej värme. Känns som ens äkta hår ,synd bara att jag ej passa i den för den är så fin.Måste ses. Den är guldblond mix med blonda slingor men det är svårt att se hur den ser ut men om ni vill kan jag skicka foto från shopen där sitter den på en skyltdocka och ni kan läsa mera om den där. Front Lace är ett mästerverk men alltid dyrare än kaneklon