Till salu inom

"lediga hus njurunda säljes"

Gnesta
Idag

Fin packad björkved

100 kr
Blocket.se
Karlskoga
Idag

Motordriven Gräsklippare

4 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

Gräsklippartraktor

5 500 kr
Blocket.se
Falköping
Idag

Ved

600 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Kamin trolla 457

1 800 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Flytponton/flytblock till b...

1 800 kr
Blocket.se
Butik Vindeln
Idag

BÄNKBORD Tryckimpregnerade...

3 895 kr
Blocket.se
Idag

Dia Psalma Gryningstid Vinyl

149 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Bastustuga RUSTIK 5 - noggr...

60 395 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Mjölby

Ledig 1 rok i lugnt och trevligt hus

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ledig 1 rok i lugnt och trevligt hus 10 min gångtid till pendeln och härifrån tar du dig på 20 min in till Linköping med pendeltågen som går 3 gånger i timmen. 5 min gångtid till motionsspår. 1 rum och kök på 42 kvm på Mjölby Östra med närhet både till centrum och skogen. Lägenheten har en välplanerad planlösning med plats för matbord i köket. Stor trädgård med fruktträd. Balkong i västerläge. Ledig från 1 Juli 2011. Hyra 3396 kr/månad inkl. vatten och värme Hör av dig på telefon eller mejl vid intresse, så bokar vi in en visning.
3 398 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Ystad

Lgh i trevligt hus ledig 1/2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Vi har en 2:a på Bergsgatan som vi hyr av Leny. Nu har vi fått tag i ett hus som vi tänkte flytta in i redan 1 februari och vill därför helst bli av med denna tills dess. Det är upp till Leny vem man vill ha som hyresgäst men vi tänkte försöka hjälpa till lite eftersom det är så kort varsel. Lgh ligger på bra läge vid stadsparken, litet lugnt hus med bra grannar. Har ni ngr frågor får ni gärna höra av er till oss men det är som sagt Leny som bestämmer och oss dom kommer lgh bli ledig på måndag.
4 648 kr
Blocket.se

Hus i Njurunda

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hus i två plan med tomt i söderläge med möjlighet till egen trädgård. Sjöutsikt med tillgång till badstrand och båtplats. Kallhyra inkl vatten och avlopp 6 300 kr/mån. Kakelugn och vedspis. Ledigt för inflyttning. Fiske i flera insjöar i närheten. Uteplats/altan både med och utan tak. Berätta vilka ni är och hur ni ser på att hyra hus. Svar via epost.
0 kr
Blocket.se

Uthyres

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
lägenhet i hus uppdelat i två lägenheter på samma storleken med egen ingång med tomt i söderläge med möjlihet till egen trädgård. hyra inkl vatten och avlopp 4000 kr/mån+ 1500kr/EL+värme . Ledigt för inflyttning. Uteplats/altan både med och utan tak. Berätta vilka ni är och hur ni ser på att hyra lägenhet. Svar via epost. 2 km till Njurunda centrum. Parkering finns.
4 000 kr
Blocket.se

2 Familjehus i Njurundavägen, Sundsvall

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kontakt Tel: 073 309 6706 eller 076 246 1514 En stor två familje hus omringd av skog men nära till E4 i Njurunda (1.7 mil från Sundsvall centrum) Se följande länk: http://galleri.sorfa.se/#!album-1 Första våning består av stor sovrum med garderober,kök, badrum med Toalet, en storvardagsrum L shape med med parkett (Tididgare var en vardagsrum och en sovrum men nu är väggen borta) och Altan andra vånning är lika dan som förstavåning fast väggen mellan sovrum och vardagsrum är kvar. Det blir mindre vardagrum (ändå ganska stort), två sovrum och Balkon I Källaren finns tvättstuga, pannrum, två matkällare och två stora rum(som kan användas till arbetsrum eller verkstad. Vedbo 2.2 x 3m som kan också användas som Cyckel rum eller förråd. Gäst stuga 3 x3m i en fint läge på marken. 250 m till närmaste ICA och mindre är 2 km till Kvissleby köp centrum tillkommer kostnader för vatten, sophantering och El(hyresgäst tecknar eget elabonnemang och kan värma upp pannan med både El. Huset är ledig mitten av oktober och kallhyra är 6300 kronor/månad som betalas på förskott. Kreditprövning kommer att tas. Uthyrningen med 3 månaders uppsägningstid.Kontrakt kan skrivas högst 2 år och förlängas efteråt. Är du intresserad, så skriv ett mail och berätta vem du är och vilka önskemål du har. Kontakt enbart via epost först. Visning enligt överenskommelse
6 300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj