Quantcast
Till salu inom: ”

leksaks akvarium säljes

Leksaker

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksaker

Trelleborg
Leksaker

Trelleborg
Leksaker

Trelleborg
Leksaker

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Se hit, kanske något för dig! Har ett litet akvarium med lock och lampa, stl. 28cm högt, 34cm långt och 20cm djupt. 250:- Så har jag även en fin fågelbur med två köpta sittpinnar och två plockade pinnar + en använd leksak med plingor i och två matskålar, stl. 74cm hög, 50cm lång och 30cm djup. 450:- Det finns också några hemsnickrade utekaninburar, stl. som säljes för 250:-/st. Maila gärna för fler bilder och info. Välkommen att komma och titta efter avtalad tid!
2 st, Undulater bortskänkes, med bur och alla tillbehör. Blåa är en hane 'Dante' Vita är en hona (tror vi), 'Isis'. Fåglarna vill vara ute varje dag och flyga runt i ett rum. Dom hittar själva in i buren. De bortskänkes endast till en riktig djurvän. Tänk på att de inte är några leksaker. Bortskänkes även ett 50liters akvarium med några guppisar och en orange mal. Vattenpumpen fungerar men behöver bytas, den är trasig i plasten. Ring och kom och hämta. mvh d
En bur i glas (Akvarium) som använts tidigare till Ökenråttor. Säljs tillsammans med lite diverse leksaker (Leksaker, rör, vattenflaska, matskålar och hus ) Eget tillverkat tak med träram och hönsnät för bästa möjliga luftbyte finns till, se bild. Kan även användas som akvarium. B=40 cm L=60 cm H=40 cm Pris 850:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2st akvarium, Ca 100liter, 80x30x41cm(LxBxH), komplett, pump, värmare, belysning. 500kr. Ca 45liter, 50x30x30cm(BxLxH), värmare, grus, div leksaker. 250kr. Det minsta på bliderna är sålt. 1st mindre bur för transport eller tillfällig förvaring av djur, bra vid t.ex. städnig av större bur, 100kr. Hamster, kanin, bur, djur, fisk, akvarium Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag har nu bestämt mej för att hitta ett nytt hem till Nisse och Totte pga att jag inte har tid eller plats för dem. De är snälla och nyfikna och nästan 2 år gamla. Jag vill att de kommer till någon som har tid att ta hand om dem. MEDFÖLJER: akvarium leksaker matskål OBS: Nisse och Totte flyttar tillsammans. hör av dej via mejl tack!!