Quantcast
Till salu inom: ”

levande sten säljes

Tidigare annonser till salu

Nu vill jag sälja mitt akvarium och då börjar jag med att sälja den levande stenen först. Då jag vill bli av med det ganska fort så sätter jag ut det billigt. Jag har närmare 100 kg och det är i fint skick, det finns inga anemoner, men 1 sten har knappar. Jag har för närvarande semester tom 5/7 så det går bra att komma vilken dag det passar er.
Natur och Kultur, 1992. Första upplagan. 272 s. Inbundet förlagsband. 23,5 x 15,5 cm. Vikt 575 g. Namnteckning på främre pärmens insida. Nära nyskick. Översättning från engelska av Sten Andersson. * * * I boken behandlar Harriet Goldhor Lerner på sitt analytiska, nyanserade och sakliga sätt bl.a. laddade ämnen som penisavund. Andra viktiga problemområden inom kvinnopsykologin som hon tar upp är depression, självutplåning, ambition, yrke och framgång, förhållandet mor-dotter. De teoretiska resonemangen belyses med många levande exempel så att boken blir både lättläst och stimulerande.
Bokskogen. 3 uppl. 1957/1987. 492 s. Inbunden. Klotband. 26x20cm. 1632 gram. Nyskick. Ett i princip oöppnat exemplar av Sten Selanders stora standardverk om det svenska landskapet. Finns som en självklarhet hos många av svensk naturs kännare och beundrare. Här ges ett tillfälle att till bra pris kunna köpa ett fräscht exemplar. Till denna tredje upplaga, 1987, gavs ut ett supplement med bland annat två biografiska texter om Sten Selander. Nils Dahlbeck skriver om ?Människan och naturvårdaren Sten Selander?; Gunnar Brusewitz skriver om ?Författaren Sten Selander?. Supplementet finns med. Hela verket är förpackat i skyddskartong passande för bokhyllan. .
Wahlström & Widstrand . 1982. 312 s. Pocket. 18x11cm. 210 gram. Mycket gott skick. (Porto A-post 45.-). Jag kan inte förstå annat än att resultatet blivit utmärkt. Att inom ett så begränsat omfång ge en så levande och fängslande skildring av den västerländska idéhistoriens grunddrag är något av en bragd, och jag känner inte någon annan bok som lyckats lösa den svåra uppgiften lika väl... Här gäller det från den första sidan till den sista den europeiska tankens och den europeiska känslans äventyr, från den grekiska antiken till våra dagars uppbrott från gamla trygga ställningar. Ur professor Sten Lindroths förord.