Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua mops valpar leveransklara säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar du efter någonting utöver det vanliga så har vi det du letar efter! Vi har 4st små minimopsar som letar egna hem. 2 hanar och 2 tikar. Nu har vi bara en liten kille kvar, pga återbud. Han har vart hos veterinären och är leveransklar redan idag. De är en blandning av mops och chihuahua. De har fått utseendet av en mops och storleken av en chihuahua. Det allra bästa utav 2 världar med andra ord. Alla 4 är väldigt framåt och sociala. Otroligt glada och lekfulla små valpar. Även föräldrarna till valparna är framåt och sociala. Valparna har vuxit upp tillsammans med både katt, hund och små barn så de är vana vid det mesta. När de är leveransklara vid 8 veckors ålder har de vart hos veterinären och blivit vaccinerade, besiktade, och chipmärkta. De har även blivit avmaskade. Endast seriösa människor som kan erbjuda ett gott hem åt en valp är välkommen att höra av sig.
Min tik som är en blandning av Mops, chihuahua och shih tzu fick efter en träff med en stilig mops hane 3 stycken valpar som nu är redo att börja leta efter egna hem. Alla 3 valparna är tjejer och är helt fantastiska! De är glada, sociala, lekfulla och kärleksfulla! De vill vara med hela tiden, kommer när man ropar och viftar på sina små svansar. Nu har vi bara en liten tjej kvar som vill flytta hemifrån till sin egna familj. De har fått sin lekfulla personlighet efter mopsen och är som små clownar. Dessutom är de otroligt söta och charmar alla som möter dom. De är redo att flytta hemifrån den 10:onde januari och har då vart hos veterinären och fått sin vaccinering, blivit besiktade och även chip-märkta. Om du är seriös och kan erbjuda nån av mina tjejer ett gott hem så ring för mer information. Jag vill inte ha mailsvar, eller svar på sms! Är du intresserad så får du ringa!
Dessa valpar är leveransklara 25 april och kommer då att vara vet bes vacc chip och avmaskade x 3. Mamman är mops och pappan chihuahua. Det finns 2 hanar 2 tikar av en kull på 6 kvar att tinga. Tingningsavg är 2000 och betalas inte tillbaka vid ånger. Här växer valparna upp med barn och andra hundar . Endast seriösa göre sig besvär då vi är måna om vart och hos vem våra valpar hamnar. Bild 1 och 2 hanar Bild 3 och 4 tikar Tikar 9500 Hanar 8500
Nu letar lilla Sigge också efter en egen familj att flytta till. Han är leveransklar den 25 april. Han kommer då att vara vet bes chip vacc och avmaskad x 3. Sigge kan nu tingas mot en handpenning på 2000 som ej återfås vid ånger. Endast seriösa göre sig besvär då vi är måna om vart och hos vem våra valpar hamnar. Välkommna att höra av er om ni vill komma och hälsa på Sigge och hans syskon. Hans syskon är alla tingade. Mamman är mops och pappan chihuahua.
5 st chihuahuavalpar söker nytt hem långhåriga cremfärgade mamman och pappan fins i hemmet 3 st är långhåriga och födda 19/1 2011 2 är födda den 29/10 2010 blandning med mops och är minichihuahua leveransklara den1/4 då dom är chipade vet besiktiga vaccinerade pris 6500