Quantcast
Till salu inom: ”

lhasa apso säljes

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara en liten kille kvar. Han är blandning av Lhasa Apso / Shih Tzu och lev klar den 18 augusti då han är 8 veckor. Vid lev är han valpkullsförsäkrad avmaskad chipad vacc o vetbesikt. Han är en glad kille som vill komma till någon som längtar efter en livskompis. Handpenning 1500:- som ej betalas tillbaka. Pris 6 000 kr. Ring eller skriv till oss så kan vi prata lite mera. Mvh Annica o Nisse 0707474093 el 0703162442
Hejsan! Har en liten UNDERBAR gosig och social lhasa kille kvar som söker ett kärleksfullt hem. Han är uppvuxen med barn och har fått gosa med både barn och vuxna och har därmed utvecklat en fantastisk, social och snäll personlighet! 8 veckor vecka 31 Kontakt via mail, endast seriösa kontakter tillbedes! Skriv med kontaktuppgifter så hör jag av mig till dig. Valpen är vaccinerad och chippad samt över 8 veckor gammal vid försäljning.
Jag heter Isabella och är en student som gör hemsidor till mycket bra pris, det är min hobby kan man säga! Exempel på hemsidor jag har gjort precis enligt kunders önskemål: www.agility.dajalas.se (min egen) www.kemle.ipweb.se (kemle rally team, under uppbygdnad) www.zoradin.de (norsk lhasa apso kennel) Jag kan göra en hemsida precis som du vill ha den och till mycket bra pris! Vill du ha mer information om priser mm. så är det bara att maila mig. Mvh Isabella
Säljer våra små hundar Cindy o Daisy som är 18 månader gamla pga ändrade familjeförhållanden. Cindy och Daisy är helsyskon, två småsystrar och är väldigt enkla att ha att göra med. Är vana att kunna vara hemma själva, skäller inte! Vi har en önskan om att de skulle säljas ihop! Pris diskuteras när vi hittat den rätta köparen. På bilden som ni ser så är de precis nyklippta, håret växer ut på dem, de blir ganska långhåriga! Utseendemässigt ser de mest ut som lhasa apso och knappt ingenting kinesisk nakenhund.
4 valpar shih tzu / l.apso - födda den 5/10 leveransklara vecka 48 då dom är 8 veckor finns att reservera mot en handpenning på 1500kr ( återfås ej vid ångerköp) och resterande vid hämtning av valpen. Avbetalning / fodervärd EJ av intresse. Hundarna kommer att vara avmaskade ,vaccinerade ,veterinärbesiktigade, chippade och dolda fel försäkrade i 3 år. Dom uppväxter i hemmiljö bland katter och barn. Finns 2 flickor och en och 2 pojkar. En perfekt sällskapshund som inte fäller hår men kräver pälsvård. Föräldrarna finns att se , Både är snälla, glada och väldigt keliga!