Quantcast
Till salu inom: ”

blandras pomeranian lhasa apso säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är en familj på 4 personer som har en hund av mindre modell som skulle behöva ett nytt hem. Melvin är 4 år (född 2007) och är en blandras mellan Tibetansk spaniel, Lhasa apso, Pappillon och Pomeranian. Vi söker ett lugnt hem där han får gå långa promenader och där man har mycket tid för honom. Gärna på landet! Pris är inte viktigt då vi bara vill att han ska få komma till ett bra nytt hem! Hör gärna av er för mer information.
En mycket liten och söt blandras valp med en trolig kommande vuxenvikt av 1,5-2kg. Världens sötaste lilla tuss med silkespäls. Hon är nu 3 1/2 månader och redo att flytta hemifrån. Gillar att sitta/ligga i knä o gå kortare promenader. veterinär besiktigad, vaccinerad två gångernästa blir ett års vaccinationen,chipmärkt och leverans klar pappa dvärgspets pomeranian mor papillon/lhasaapso korsning. inga mail svar,ingen fodervärd eller avbetalning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! har 3 av 4 blandras valpar kvar, leveransklara tidigast 21:e september. dom är av raserna 50% papillon, 25% pomeranian (dvärgspets) och 25% lhasa apso. vid leverans kommer dom vara vaccinerade, chippade, veterinärbesiktigade och avmaskade. det finns 3 tikar kvar. valparna är vana vid barn! vill man tinga en valp så kostar de 2000 i handpenning, som ej återfås vid ånger. för mer info ring, mailen kollas nästan aldrig. inga avbetalningar eller oseriösa köpare.
Denna charmiga tik, i en kull av sex stycken, är född 22/7, blandras Lhasa apso/pomeranian. Både mamman och pappan finns att se, referenser finns från tidigare kull. Det är en pigg, glad och lättlärd hund, lättskött päls, fäller inte mycket. Som vuxen blir den ca 25 cm mkh och 4-5 kg. Vid Leverans vid 8 v är din valp: -Dolda Fel försäkrad i 3 år i AGRIA -Besiktad -Chipmärkt -Vaccinerad -Avmaskad Du kan tinga valpen för 2000:-, vid leverans medföljer startkit med mat etc.
Nu är vi 3 underbara killar kvar som letar nytt trevligt boende hos djurvänner. Vi är flyttklara redan tis 17 maj,säljes då vet.besiktigade,vacc,chipade och avmaskade. Vi är uppväxta i hemmet och vana vid det mesta och gillar barn och katt. Mamman blandras mellan Lhasa apso/ pomeranian. Pappan ser ut som mamman, och är snarlika raser. Gärna första kontakt via mail, och endast seriöst intresserade.