Allt till salu inom "blandras pomeranian lhasa apso"

Sortering:
Kattungar
Västerås
Idag

Kattungar Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
kycklingar
Askersund
Idag

kycklingar Visa liknande

60 kr
Blocket.se
kaniner
Karlskrona
Idag

kaniner Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Östergötlands län

Blandras omplaceras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är en familj på 4 personer som har en hund av mindre modell som skulle behöva ett nytt hem. Melvin är 4 år (född 2007) och är en blandras mellan Tibetansk spaniel, Lhasa apso, Pappillon och Pomeranian. Vi söker ett lugnt hem där han får gå långa promenader och där man har mycket tid för honom. Gärna på landet! Pris är inte viktigt då vi bara vill att han ska få komma till ett bra nytt hem! Hör gärna av er för mer information.
0 kr
Blocket.se

Dvärgspets pomeranian blandrasvalp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En mycket liten och söt blandras valp med en trolig kommande vuxenvikt av 1,5-2kg. Världens sötaste lilla tuss med silkespäls. Hon är nu 3 1/2 månader och redo att flytta hemifrån. Gillar att sitta/ligga i knä o gå kortare promenader. veterinär besiktigad, vaccinerad två gångernästa blir ett års vaccinationen,chipmärkt och leverans klar pappa dvärgspets pomeranian mor papillon/lhasa apso korsning. inga mail svar,ingen fodervärd eller avbetalning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norrköping

Blandras valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej! har 3 av 4 blandras valpar kvar, leveransklara tidigast 21:e september. dom är av raserna 50% papillon, 25% pomeranian (dvärgspets) och 25% lhasa apso. vid leverans kommer dom vara vaccinerade, chippade, veterinärbesiktigade och avmaskade. det finns 3 tikar kvar. valparna är vana vid barn! vill man tinga en valp så kostar de 2000 i handpenning, som ej återfås vid ånger. för mer info ring, mailen kollas nästan aldrig. inga avbetalningar eller oseriösa köpare.
5 000 kr
Blocket.se

Bedårande tikvalp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Denna charmiga tik, i en kull av sex stycken, är född 22/7, blandras Lhasa apso/pomeranian. Både mamman och pappan finns att se, referenser finns från tidigare kull. Det är en pigg, glad och lättlärd hund, lättskött päls, fäller inte mycket. Som vuxen blir den ca 25 cm mkh och 4-5 kg. Vid Leverans vid 8 v är din valp: -Dolda Fel försäkrad i 3 år i AGRIA -Besiktad -Chipmärkt -Vaccinerad -Avmaskad Du kan tinga valpen för 2000:-, vid leverans medföljer startkit med mat etc.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mörbylånga

Sockersöta blandrasvalpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Nu är vi 3 underbara killar kvar som letar nytt trevligt boende hos djurvänner. Vi är flyttklara redan tis 17 maj,säljes då vet.besiktigade,vacc,chipade och avmaskade. Vi är uppväxta i hemmet och vana vid det mesta och gillar barn och katt. Mamman blandras mellan Lhasa apso/ pomeranian. Pappan ser ut som mamman, och är snarlika raser. Gärna första kontakt via mail, och endast seriöst intresserade.
3 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj