Allt till salu inom "lhasa apso tibetansk spaniel"

Sortering:
Blandras Hund
Nässjö
22 dagar

Blandras Hund Visa liknande

11 900 kr
Blocket.se
Hundvalpar
Söderhamn
27 dagar

Hundvalpar Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Hundvalpar
Söderhamn
1 månader

Hundvalpar Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
Blandrasvalpar
Söderhamn
1 månader

Blandrasvalpar Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
hundvalp
Avesta
2 månader

hundvalp Visa liknande

8 500 kr
Blocket.se
Cocker Spaniel
Sundbyberg
Idag

Cocker Spaniel Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Eksjö

Blandras Lhasa apso/ Tibetansk spaniel 11 mån

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi måste tyvärr omplacera vår lilla kille för att han inte passar in i vår "flock". Han har lite svårt för andra hundar så han bör få vara ensamhund eller hos dej som har lite vana. Ute vid möten med andra hundar går det bra, vid lek också, det är hemma han ibland försöker ta över. Han är sällskapssjuk och lägger gärna huvudet mot en axel och kramas. Han är chippad, har fått alla vaccinationer och är van vid barn.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skaraborg

Tibetansk Spaniel/Lhasa Apso

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Blandrasvalpar 75% tibbe och 25% lhasa apso. Födda 4/4. Både mamman och pappan finns i hemmet. Dom kan tingas mot en handpenning på 1000:- som ej återbetalas vid ånger. Handpenningen dras från slutbetalningen. Dom är leveransklara 6/6. Då dom är över 8 veckor. Vid leverans är dom: * Vaccinerade * Chippade * Veterinärbesiktade * Avmaskade Ring eller maila för mer info. Fler bilder kan skickas.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Hunden gizmo

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill komma till ett nytt och bra hem,helst på landet ,då han inte längre trivs där vi bor,bodde på landet förut men flyttade in i samhället och han trivs helt enkelt inte,gillar barn och är jättesnäll mot dem,men gillar inte andra hundar men brukar gå bra att leka efter att han fått hälsa på dem. Han är 5 år och en blandning med Tibetansk spaniel och lhasa apso/griffon.Rumsren gillar ej att vara själv hemma,men inga problem om han behöver nån gång. Ser helst av allt att han kommer till en bra familj lr äldre par.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hisingen

Tibetansk Spaniel Tikar Renrasiga

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Pga ändrade förhållande måste jag tyvärr hitta ett nytt hem till mina underbara 2 renrasiga tibetansk spaniel tikar med stamtavla år 1,5 och 2.5 år gamla. Och en som är blandrasig hane tibetansk spaniel 50 % och lhasa apso 50% som är snart 2 år. Tikar 6000kr/st Hane 4000kr Ring eller mejla gärna för mer info. P.s Bild 1 två tikar, Bild 2 En hane
4 000 kr
Blocket.se

Ludde behöver omplaceras

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Ludde som är en blandras mellan tibetansk spaniel och Lhasa apso. Behöver ett nytt hem då han inte kommer överens med den större hunden i familjen. Han är nu 7 månader. Född 16Juni 2012 Har fått sina vaccinationer och är chippad och regn i jordbruksverket. Ludde är livlig och väldigt snäll. Vill väldigt gärna vakta och ligga nära. Han är van vid barn, katt och andra hundar. Är ni intresserade så slå gärna en signal om ni vill veta mer om Ludde.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj