Quantcast
Till salu inom: ”

liten pudel och malteser till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SÄLJES
F
Huddinge
Colmar

Lund
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker hundmatte/husse till liten pudel/malteser korsnings kille som är 4 år. Han är världens lugnaste och snällaste hund, mycket okomplicerad och tillgiven. Han fäller inte och kan även passa hos allergiker. Vi behöver hjälp vardagar, ca kl 9.00 - 18.00. Gärna i området Ekensberg/Gröndal/Liljeholmen. Det viktigaste för oss är att han kommer till någon som kan ge honom ett andra hem, trygghet, kärlek och promenader i naturen. Du bör vara flexibel tidsmässigt då våra jobbtider kan variera. Ersättning enl. överenskommelse. Maila gärna så berättar vi mer!
Hej ! Jag har en liten blandras hane på 4 1/2 mån som söker ett nytt aktivt hem och helst på landet. Han är blandning mellan Toy pudel/Malteser och Yorkshireterrier. Han är van vid barn och andra hundar samt katter. Bilder kan mailas pä han om så önskas. Pris jag tänkt mig 3500 Han är lättlärd och han lyssnar till hans namn Sigge. Mobil. 0761-147669 M V H Andre
Jag söker efter en liten hane till min tiks kommande löp Hanen bör ha en maxhöjd på 31cm, Det jag kan tänka mig är T.ex. Chihuahua långhårig, Dvärg/Toy pudel, Malteser, Chinese Puff, Hon har haft valpkull tidigare..en jätteduktig mamma Har du någon hane som kan tänkas passa ,så hör av dig så kan vi tala vidare om ersättning osv. Att han finns inom Stockholms län vore det bästa Antingen Tiken hos dig , Hanen hos mig eller så träffas vi 2-3 ggr
Underbara Malti-Poovalpar är nu redo för nya hem. 12 veckor och fulla av spring i benen. Superhärliga i sitt lynne o enkla att sköta om i pälsen,allergivänliga o fäller inte. Det finns 2 tikar varav en är väldigt liten o har ett pyttelitet underbett som gör att hon ser hur charmig ut som helst.,den andra normalstor o hur go som helst. Letar hem med tid o kärlek! De är vacc,chipp besiktigade samt avmaskade. Maila för mer info om dessa härliga dunbollar. Nytagen bild och fler finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fantastisk och unik, Bichon Bolognese, hane finns till förfogande för avel. Han är snart 1 år gammal och fullt könsmogen, samt parningsvillig. Han är registrerad i SKK, har stamtavla och är veterinärbesiktigad utan anmärkning. Han är social, glad, lekfull, modig, lyhörd ochtillgiven. Han är vidare en underbar sällskapshund, samt en liten charmör. Bäst kan han beskrivas som en liten hund, med en stor personlighet och karaktär. Rasen stammar från Bologna i Italien, samt har anor redan från 1100-talet. Ursprungligen sägs den vara en korsning mellan maltes / malteser ochdvärgpudel / dvärg pudel. De användes tidigare som tempelhundar, men numer främst som sällskapshundar. De passar även för olika hundsporter såsom t ex agility och freestyle, då de är mycket kloka, lättlärda och följsamma. De är vidare både barn- och allergivänliga, då de har hår och inte päls, vilket gör att de passar pälsallergiker. Inte heller fäller de hår, men kräver däremot viss regelbunden hårvård. För mer information om den sällsynta rasen, se: http://sv.wikipedia.org/wiki/Bolognese Skälig ersättning, enligt överenskommelse. Vid eventuellt intresse, vänligen maila uppgifter angående er tik.