Quantcast
Till salu inom: ”

lk100 ryggsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ryggsäck

Jönköping
Ryggsäck

Motala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ryggsäck: Haglöfs Track 55Q (55 liter). Rymlig och praktisk, med en liten avtagbar miniryggsäck. Utmärkt för vandring och friluftsaktiviteter. I perfekt skick (använts endast 1 gång). Nypris 2200:-. Säljs för 1200:-. Tankväska, av märket Heros modell Tour Champ, med magnetfäste. Expanderbar med dragkedja. Många praktiska fickor samt regnskydd. Pris 750:- Sandelväskor, av märket Cameron. Använts en enda gång. Pris 450:- Tank- och sandelväskorna tillsammans 1000:- Finns i Solna.
Bergans Alpinist 130 Ryggsäck Volym: 130 liter Vikt: 4100 g (med sidofickor) Rekomenderad längd: 175 195 cm Flexibelt Höftbälte Regnskydd Ordpris: 4499:- En av dom grymmaste ryggsäckar som finns. Ett riktigt lastmonster. Är du ute efter en säck som både kan bära volym och vikt så är det denna som gäller. Dämpat bärsystem (Bergans QSS), flexibelt avbärrarbälte. Extremt lätt att ställa in rygglängd. Sidofickorna går att göra till dagstursäck. Går att komma in säcken från alla håll. Denna ryggsäck riktar sig till dig som skall gå långa turer eller behöver ha med dig mycket packning. Beli Sport Norra Stockholms bästa utelivssortiment. www.beli.se
Samma ryggsäck som används av fjälljägarna bl.a säljes i gott skick. 100L fördelat på en huvudsäck (70L), två sidofack a 10L samt ett topplock på 10L. Kraftig bärmes i metall för en säck som är gjord att bära tugnt. Bilder kan skickas vid behov. Säcken finns i Umeå och kan skickas med bussgods om så önskas.
Ryggsäcken är i nyskick och mycket välvårdad. Mycket bra och pålitlig ryggsäck! Dess styrkor är att den är mycket slittålig, lätt att packa och har en utomordentligt bäranordning för ryggen.
Denna modell utvecklades av Sacci i slutet av 90-talet i samarbete med befälen på K4 i Arvidsjaur. Ryggsäcken är avsedd för Armés jägarförband och skulle ersätta anrika Ryggsäck 90LK, som då hade mer än 20 år på nacken. Modellen kallas därför ibland även LK100. Först 2004 fick vi på Sacci äran att leverera produkten till Försvarsmakten. Från denna produktion finns nu ett mindre antal också till försäljning. En avancerad ramryggsäck med ett stabilt bärsystem med toppstramare. Rymlig lockficka och två stora ytterfickor. Skidkanaler och fästen för pulkagör den användbar såväl sommar som vinter. Säcken har hålband för infästning av extra utrustning. Packremmar 4 st 120 cm, 4 st 65 cm och en vattentät innersäck med tejpade sömmar medföljer. Tillverkad i SACODRA 950-6.6 väv. Packvolym 100 liter. Vikt 4,1 kg Capris 2995:- Ryggsäck 2000/100L och våra andra militära standardprodukter köper du som privatperson från Recon Vildmark i Uppsala. Där jag köpte den inför ett fjällvandrinspass med lumar polare, som aldrig blev av. Därför är ryggsäcken helt oanvänd. Specialdesignad stålram En extremt stark pulverlackad stålram ger en stabil bärning med mycket god bärergoniomi. Bröstrem.