Quantcast
Till salu inom: ”

logitech z-5500 blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena. Vill nu sälja mitt hemmabio. Det är logitechs z-5500. Jag tror inte den behöver någon närmare presentation. Jag säljer den för den enkla anledningen att den inte används längre. Står bara där och samlar damm. Allt är just nu monterat så eventuell köpare kan få provlyssna. Allt är komplett med kartong o diverse kablage. Inga byten är av intresse. Pris ? 2000 kan gå ner några 100lappar vid snabb affär. Mvh Daniel Pris: 2000 kronor
Högtalarna är i nyskick och fungerar perfekt. Komplett paket med alla 5 högtalare + baslådan. Sladdar och fjärkontroll. Citat från Prisjakt: "Logitechs Z-5500 surroundsystem för dator är smått klassiskt och har sedan lanseringen 2004 varit en storsäljare i kategorin. Högtalarna är THX-certifierade, och den ska enligt tillverkaren ge totalt 505W fördelat på de sju kanalerna plus sub-bas." Om du är intresserad av att köpa högtalarna av mig så skicka ett mail via Blocket så ringer jag upp. Kan skickas med tex Bussgods eller hämtas i Göteborg, Hisings backa.
Det finns många som säger att Z-5500 Digital-högtalarna är ett av de bästa multimediesystem som någonsin sett dagens ljus. 500 W rms bultande kraft och ett djupgående tiotums baselement ger ett THX-godkänt hifi-ljud av biokvalitet. Stöd för samtidig anslutning av upp till sex ljudkällor (pc, tv-spelskonsoler, dvd, cd och bärbara musikspelare). Nyskapande satellithögtalardesign med löstagbara tyggaller och vridbara stativ som kan monteras på väggen eller placeras på skrivbordet gör det lätt att förvandla hemmet till en biosalong. Mäktig och distorsionsfri bas Innovativ teknik Otroligt kraftfulla funktioner Modern design http://www.testfreaks.se/pc-hogtalare/logitech-z-5500/ http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=93639 Ring eller Maila.
Logitech Z-5500 5.1 Digital THX surround/datorhögtalare Klassiskt multimediesystem för dator som sedan lanseringen 2004 varit en storsäljare i kategorin. 505 W med ett djupgående tiotums baselement ger ett THX-godkänt hifi-ljud av biokvalitet. Stöd för samtidig anslutning av upp till sex ljudkällor (pc, tv-spelskonsoler, dvd, cd och bärbara musikspelare). Nyskapande satellithögtalardesign med löstagbara tyggaller och vridbara stativ som kan monteras på väggen eller placeras på skrivbordet gör det lätt att förvandla hemmet till en biosalong. Total effekt: 505 W Surroundformat: Dolby Digital, DTS, DTS 96/24 (THX-certifierade) Antal högtalare: 5 + Subwoofer (10 tum, 15 kg) Recensioner och info: http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/34706-logitech_z-5500_hogtalare http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=93639 http://www.logitech.com/en-sg/product/224 Inköpt på Webhallen. Kvitto finns. Skambud undanbedes vänligen men bestämt. Varan hämtas helst men kan eventuellt skickas som Blocketpaketet eller via Blockets Direktbetalning. Frakt och omkostnader betalas av köparen.